Sluipschutter

by Lee Child | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789024522309 Global Overview for this book
Registered by Boekewjirm of - Ergens in de provincie, Fryslân (Friesland) Netherlands on 6/30/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Boekewjirm from - Ergens in de provincie, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, June 30, 2022
Jack Reacher: mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben

Zelfmoordterroristen pik je er zo uit. Om te beginnen zijn ze nerveus: het is tenslotte hun eerste keer. Verder zijn er maar liefst twaalf kenmerken – geformuleerd door de Israëlische politie – waaraan je ze kunt herkennen. Als Jack Reacher ’s nachts in New York in de trein zit met slechts vijf andere passagiers in de coupé is het een kwestie van afvinken. Vier ervan zijn er zeker geen. Maar van de vijfde, een vrouw, weet hij het nog niet zo zeker.

Jack besluit contact met haar te maken om te proberen te voorkomen dat ze de boel opblaast en minstens zes onschuldige slachtoffers maakt – of meer, als ze bij een druk station zouden stoppen. Maar in plaats van de verwachte detonator blijkt ze een pistool in haar hand te hebben, waarmee ze zichzelf van het leven berooft zodra Jack haar aanspreekt.

Waarom doet ze dat? En waarom wordt Jack aan een heftige ondervraging onderworpen als de trein tot stilstand is gekomen? Een ding is zeker: voordat hij het weet is hij onderdeel van het probleem geworden, en dus kán hij niet anders dan besluiten ook onderdeel van de oplossing te worden.

Released 1 mo ago (6/30/2022 UTC) at - Ergens in Franeker in Franeker, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Waar mijn reis begon is onduidelijk, maar aan het einde van de lente in 2022 voerde mijn reis mij langs de bioscoop in Leeuwarden waar de Noordelijke Bookcrossmeeting wordt gehouden.

Als eenvoudig boek lag ik daar tussen allemaal mooie bookcrossings boeken, en bleef vervolgens met nog een paar boeken achter. Een week later werd ik alsnog opgehaald door een bookcrosser die een film ging kijken. Die maakte van mij ook een bookcross boek. Ben benieuwd hoe mijn reis verder zal gaan.

Goede reis, boek.

Heb jij dit boek nu in handen laat dan hier een berichtje achter.
En laat het boek na het lezen weer vrij.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.