Mijn echte naam is Lisa

by David M. Alexander | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9055424285 Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 1/20/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, January 20, 2022
"Zakenman Peter Howard raakt in een supermarkt in gesprek met een meisje dat hem toevertrouwt: 'Mijn echte naam is Lisa'. Even later hoort hij de vader haar aanspreken met Alice en ziet hij hem Lisa slaan omdat ze met een vreemde praatte. Peter waarschuwt de politie niet, maar neemt het recht in eigen hand. Lisa blijkt gekidnapt te zijn door een bendie die zich specialiseert in bizarre kinderwensen. Peter belooft haar terug te brengen naar haar ouders - een belofte die hij denkt in een paar uur gestand te doen. Maar hoewel Lisa weet waar ze woont, weet ze niet in welke staat de stad ligt. Vastbesloten haar ware ouders te vinden, begint Peter een wanhopige zoektocht, achternagezeten door haar ontvoerders, die ten koste van alles hun prooi terug willen krijgen en hem het zwijgen opleggen. Maar hoe langer de zoektocht duurt, hoe meer hij door anderen gezien wordt als een ontvoerder. Dan realiseert Peter zich hoe gevaarlijk zijn onschuldige belofte aan een klein meisje is geworden."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, January 22, 2022

Released 4 mos ago (1/22/2022 UTC) at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Ergens tijdens onze wandeling wordt dit boek losgelaten. Veel leesplezier!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.