Profile Image

eijukka

Joined Tuesday, February 12, 2008
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 5 597
released in the wild 9 721
controlled releases 0 375
releases caught 0 134
controlled releases caught 0 316
books found 7 557
tell-a-friend referrals 0 32
new member referrals 0 1
forum posts 7 1,923
Extended Profile
Tajusin juuri 27.2.2013, että viisi vuotta bookcrossaajana on tullut täyteen, joten on varmaan aika laajentaa profiiliani :-)! Onneksi sain tänään muistutuksen siitä, että jopa toivelistani on tyhjä. Olen hieman myöhäissyntyinen, koska vasta äsken tajusin myös, mistä toivelista löytyy!!!

Siitä lähtien kun opin kuusivuotiaana lukemaan, olen lukenut aina ja kaikkialla. Nyt mummina olen palannut alkuun eli kuvakirjojen pariin, mutta on yöpöydällä yhä vähintään viisi eri sorttista kirjaa yhtaikaa odottamassa lukijaa.
EN lue nykyään science fictioneita (mieheni pitää huoleen niistä), historiallisia romaaneja (paitsi kreikkalaisia), sotakirjoja, eräkirjoja, mutta kyllä luonnosta ja eläimistä kertovia, ENKÄ liian kevyttä hömppää tai kioskikirjallisuutta (paitsi joskus lomalla vieraalla kielellä). Melkein kaikkea muuta sitten luenkin, mieluiten kai ihmisten välisistä suhteista eri puolilla maailmaa :-) ja välipaloina dekkareita, varsinkin pohjoismaisia.
Luen suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi.

En tiedä, toivonko enää tässä iässä mitään erityistä, kun ei täällä oikein matkalahjakortteja Kreikkaankaan voi toivoa! Tykkään kyllä suklaatista ja kauniista kirjanmerkeistä. Niitä kun ei ole koskaan liikaa. Myös taitavasti kuvitetut lastenkirjat ovat mummille tervetulleita. Rakastan lukea niitä pikkuvesselille :-).

En oikeastaan harrasta enää keräilyä, vaan pikemminkin pyrin pääsemään irti tavarasta, jotta se ei jää jälkipolvien riesaksi. Vielä en ole onnistunut luopumaan entisestä, mutta uutta yritän välttää. Kirjat ovat intohimoni ja kaikki kreikkalaisuuteen kuuluva heikkouteni. Suosin luomua ja reilua kauppaa aina kun pystyn ja erilaiset teet ovat harrastus. Samoin pähkinät ja kuivatut hedelmät/marjat.
Kaikenlaiset bc-tarrat ilahduttavat myös :D.

"Jokainen ihminen kantaa sisässään näkyä, seikkailua, kuvaa, joka on hänen salaisen elämänsä symboli. Ja tämä symboli, jos hän pohtii sitä, johdattaa hänen sieluaan." Yeats

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.