Profile Image

Delenna

From Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland
Joined Sunday, April 25, 2010
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 399
released in the wild 14 1,593
controlled releases 2 369
releases caught 1 301
controlled releases caught 7 329
books found 49 1,701
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 1
forum posts 7 505
Extended Profile
Finally decided to actually join! Thanks to the bookcrossers and books at Recycling Factory (Kierrätystehdas) April 25, 2010 ;)


Kirjauduin jäseneksi Kierrätystehtaan inspiroivat bc-pöydän takia 25.4.2010. Toki Tarya oli yllyttänyt minua jo jonkin aikaa...

Olen bookcrossingin kautta onnistunut laajentamaan lukuvalikoimaani ja vaikka fantasia on yhä lempparini ja väsyneenä luen mieluiten helppoa "chick-lit'iä" (en kuitenkaan harlekiiniä, niissä menee usein hermot), niin nautin myös dekkareista (paitsi jos niissä tapetaan/satutetataan lemmikkejä/kotieläimiä), Australian historiallisista romaaneista ja "ihan tavallisista kirjoista".

Itselleni uusia fantasiasarjoja otan erityisen mielelläni lukuun, jos jotain voit suositella, sillä itse koen vaikeaksi löytää hyviä... Harry Potterit, Tolkien ja Terry Pratchett luettu ;)

Toivelistalla olevat Ranmat ovat keskimmäisen tyttäreni toive :)
Hap&Leonard-dekkarit (reserved/permanent-listalla jo saadut) ja "Ohjaamot" ovat miehen.

Luen sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Annan jokaiselle kirjalle mahdollisuuden noin sadan sivun verran, koska ylläritkin saattavat osua yllättävän hyvin ytimeeni (ja jotkut toivekirjat osoittautua pettymykseksi).

Lahjaryhmiä varten vinkkejä: ei allergioita, maustetun valkoisen/vihreän/mustan teen juoja, kissaihminen, askartelija (tällä hetkellä erityisesti kynttilävalu ja betoniaskartelu, joten kaikenlaiset silikonimuotit on kovassa käytössä), geokätköilijä, pakohuoneilija, lempiväri (omenan-/joulun-/ferrarin-) punainen, jalan koko 39 (sukkien värillä ei väliä), Japanin matkasta ja kielitaidosta haaveileva....

Herkkuosastolla en sylje mihinkään kääreeseen, mutta olen erityisen kiinnostunut paikallisista erikoisuuksista (täällä Porvoossa näitä ovat esim. Brunberg, Pieni suklaatehdas, Teekauppa Helmi ja kahvinjuojille Porvoon Paahtimo, josta saa mm. Hautalehto-kahvia!).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.