Mies talossa

Registered by Oikku of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 10/22/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Oikku from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, October 22, 2009
Rikkautta ja rajoja -siinä Park Avenuella asuvan Jamien aviomiehen Phillipin kasvatuksen kulmakivet. Kun 9-vuotiaan Dylan-pojan itsevarmuus alkaa horjua, ei Phillipistä, mahtisuvun hemmotellusta vesasta ja työnarkomaanista, ole apua. Vuosikymmenen poliittinen seksiskandaali pitää tv-tuottajana työskentelevän Jamien kiireisenä, ja hän päättää, että taloon tarvitaan mies Dylanin tueksi. Jamie palkkaa lastenhoitajaksi Kalliovuorilla kasvaneen 29-vuotiaan Peterin. Maanläheinen ja konstailematon Peter on Jamielle kuin raikas tuulahdus ajalta ennen Phillipiä ja Park Avenuen seurapiirejä. Onnistuuko Peter palauttamaan Jamien eliitin kotkotuksista maan pinnalle -vai viekö hän vain jalat alta?

Journal Entry 2 by Oikku from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, October 24, 2009
Kirja oli kevyttä ja helppoa lukemista, olisi sopinut vaikka lomalukemiseksi. Jamien ja Phillipin suhde oli ollut lopun alussa jo vaikka kuinka pitkään, Peter-"manny" (vrt. nanny) potki Jamieta omalla tavallaan eteenpäin kohti ratkaisuja. Vei tältä jalat alta, mutta onnistui ehkä myös tipauttamaan Jamien (ja muutaman hänen hienostoystävättäristään ) hieman lähemmäs maan pintaa.

Journal Entry 3 by Oikku at Sokos in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, November 4, 2009

Released 14 yrs ago (11/4/2009 UTC) at Sokos in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Liinuskaisen Roosa nauha -haasteen merkeissä vapautan tämän kanneltaan lähes täysin vaaleanpunaisen kirjan Kuopion Sokoksen naistenvaateosaston sovituskoppiin. Kirjan mukana Roosa nauha. Lukuiloa löytäjälle!

Journal Entry 4 by Arkatri from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, November 4, 2009
Löysin kirjan "Mies talossa" Holly Peterson, Kuopion Sokokselta naistenosaston sovituskopista. En ole aikaisemmin tällaisesta "kätkennästä" kuullutkaan. Kirjojen ystävänä tämä tuntuu oikein mielenkiintoiselta! Nyt tutkimaan lisää, mitä tämä on ja ketä täällä liikkuu!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.