Dokter Cusacks geheim

by Lucy Clark | Romance | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by fotomiep of Estrela, Lisboa (cidade) Portugal on 2/14/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by fotomiep from Estrela, Lisboa (cidade) Portugal on Thursday, February 14, 2008
Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!
Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (fotomiep) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.
Oh ja, er is ook een Nederlandse website (www.bookcrossing.nl) voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing en een groot aantal Official Bookcrossing Zones (zeg maar trefpunten) in de wereld waar je boeken kunt vinden en neerleggen en medeBookcrossers kunt ontmoeten.

Dit boek is bestemd voor een valentijnsdag massarelease, veel plezier ermee!

Journal Entry 2 by fotomiep at zomaar ergens in Groningen in Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, February 14, 2008

Released 16 yrs ago (2/14/2008 UTC) at zomaar ergens in Groningen in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Dit boek gaat met nog veel meer boeken vanavond ontsnappen uit mijn boekenkast/stapels/tassen, als onderdeel van de 2008 Leap Into the Wild 366 Challenge

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.