Scherpe stenen op mijn pad

by H.T. Waterbolk | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9789080672758 Global Overview for this book
Registered by wingElandriawing of on 6/19/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingElandriawing from not specified, not specified not specified on Wednesday, June 19, 2024
H.T. Waterbolk (Havelte, 1924), emeritus-hoogleraar aan de Rijksuniversiteit te Groningen, beschrijft hoe tijdens zijn leven het onderzoek van de oude steentijd ons land uitgroeide van een liefhebberij van enkele verzamelaars tot een volwaardige tak van de archeologische wetenschap.

Een belangrijke rol in deze ontwikkeling speelden een tijdens de Tweede Wereldoorlog door de bezetter opgedrongen aanstelling van een Duitsgezinde archeoloog en een gecompliceerde vervalsingszaak, de affaire-Vermaning, die de auteur van nabij heeft meegemaakt. Dit boek biedt een verrassende visie op de aard en de achtergronden
van het gepleegde bedrog.

Journal Entry 2 by wingElandriawing at Museum Wierdenland in Ezinge, Groningen Netherlands on Tuesday, June 25, 2024

Released 3 wks ago (6/25/2024 UTC) at Museum Wierdenland in Ezinge, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten op een picknick tafel bij Museum Wierdenland, waar momenteel een leuke tentoonstellingen over de Etrusken te bewonderen is. Dit vond ik de perfecte vrijlaatplek voor dit boek over het wel en wee in de (Groninger) archeologie.

Beste vinder,

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden, dit boek reist door de wereld op zoek naar nieuwe lezers. Als je het boek gelezen hebt mag je het weer vrijlaten, doorgeven aan iemand ander waarvan je denkt dat diegene er plezier aan zou kunnen beleven, of als je het een heel erg leuk boek vond, in je kast zetten om nog een keer te lezen en het dan als het tijd is weer op reis te sturen.

Het zou leuk zijn als je hier laat weten dat je het boek gevonden hebt (dat kan anoniem), wat je er van vond en wat je er mee gedaan hebt nadat je het gelezen hebt.

Veel plezier ermee

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.