Shopalicious!

by Sophie Kinsella | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789044318258 Global Overview for this book
Registered by wingHoisvolbuukskeswing of Helmond, Noord-Brabant Netherlands on 2/19/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingHoisvolbuukskeswing from Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Monday, February 19, 2024

Rebecca Bloomwood is gelukkig getrouwd met Luke. Hun huwelijksreis rond de wereld was een daverend succes. En het zou toch abnormaal zijn als Becky niet een paar souvenirs had aangeschaft. Zoals die zijden kamerjassen uit Hongkong... vijf Turkse tapijten... een prachtige handgemaakte tafel met tien stoelen uit Sri Lanka... de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi. Alles zal netjes worden thuisbezorgd.
Maar wanneer de vrachtwagens voor hun huis in Londen parkeren, is Luke ziedend. Becky mag haar creditcard niet meer gebruiken. En haar 'geheime' tweede creditcard ook niet.
Deze klap nog maar nauwelijks te boven, krijgt Becky ongelooflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Nooit geweten! Een echte zus om mee te winkelen en koffie te drinken en naar de film te gaan. Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ontmoet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan... winkelen?
Sophie Kinsella is schrijfster en exfinancieel journaliste. Met haar bestsellers Hou je mond! Shopaholic! Shopaholic!, in alle staten en Shopaholic! zegt ja, veroverde zij de harten van milijoenen lezers over de hele wereld. Sophie Kinsella woont in Surrey, Engeland. Ze heeft twee zussen en vindt het meestal heerlijk om met hen te gaan winkelen.

Journal Entry 2 by wingHoisvolbuukskeswing at OBCZ-Hortensia in Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, April 24, 2024

Released 3 wks ago (4/25/2024 UTC) at OBCZ-Hortensia in Helmond, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Aanvulling van de mini/tuinbieb.
Goede reis verder boek - Veel leesplezier vinder!

Journal Entry 3 by wingOBCZ-Hortensiawing at Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, April 24, 2024
In het vogelboekenhuisje!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.