Verwelken

by Lauren DeStefano | Science Fiction & Fantasy |
ISBN: 9789047516682 Global Overview for this book
Registered by Elandria of on 11/27/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Elandria from not specified, not specified not specified on Monday, November 27, 2023
Door een mislukte poging van wetenschappers om een perfect menselijk ras te creëren zijn alle mensen veranderd in tijdbommen: door een genetisch virus wordt de tweede generatie niet ouder dan 25 jaar. Jonge meisjes worden ontvoerd om te trouwen, om te voorkomen dat de mensheid zal uitsterven.
Rhine is 16 jaar als ze wordt ontvoerd en gedwongen om te trouwen met de 21-jarige Linden. Ze is vastbesloten om te ontsnappen en terug te keren naar haar tweelingbroer. Daarvoor moet ze het vertrouwen van haar echtgenoot zien te winnen. Maar hij heeft nog twee vrouwen met wie ze moet concurreren om zijn aandacht. En ze moet uitkijken voor de duistere housemaster Vaughn, de vader van Linden, die alles wat er in het huis gebeurt haarscherp in de gaten houdt. Samen met de bediende Gabriël, haar geheime liefde, probeert Rhine te ontsnappen, maar ze heeft nog maar weinig tijd…


November 2023: het verhaalidee achter deze dystopische roman is echt heel goed, maar het komt helaas niet echt heel fantastisch uit de verf. Er mist veel informatie en diepgang. Wel leuk genoeg om helemaal uit te lezen, maar niet goed genoeg om op zoek te gaan naar de andere twee delen.

Journal Entry 2 by Elandria at Klooslaan in Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, November 28, 2023

Released 2 mos ago (11/28/2023 UTC) at Klooslaan in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de mini bieb aan de Klooslaan die ik laatst ontdekte.

Beste vinder,

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden, dit boek reist door de wereld op zoek naar nieuwe lezers. Als je het boek gelezen hebt mag je het weer vrijlaten, doorgeven aan iemand ander waarvan je denkt dat diegene er plezier aan zou kunnen beleven, of als je het een heel erg leuk boek vond, in je kast zetten om nog een keer te lezen en het dan als het tijd is weer op reis te sturen.

Het zou leuk zijn als je hier laat weten dat je het boek gevonden hebt (dat kan anoniem), wat je er van vond en wat je er mee gedaan hebt nadat je het gelezen hebt.

Veel plezier ermee!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.