Op zoek naar evenwicht

by Ronald Naar | Travel | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 11/12/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, November 12, 2023
"Op zijn zevende raakt Ronald Naar tijdens een vakantie in Zwitserland gefascineerd door de bergen en deze passie laat hem nooit meer los. Op indringende en persoonlijke wijze doet hij in Op zoek naar evenwicht verslag van zijn ontwikkeling als bergbeklimmer en zijn extreme beklimmingen. Van de beklimming van de beruchte noordwand van de Eiger tot aan de slopende tocht naar de top van de 8125 meter hoge Nanga Parbat. "

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Station Herentals in Herentals, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, December 2, 2023

Released 2 mos ago (12/2/2023 UTC) at Station Herentals in Herentals, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


In de zwerfbib van station. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.