Kuin tuhka tuuleen

by Ann Cleeves | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 9/12/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, September 12, 2023
Skotlannin juhannuksen kesähämyssä on taikaa...

Joukko vanhoja opiskelukavereita matkustaa Lontoosta juhannushäihin Shetlannin pohjoisimmalle saarelle Unstiin. Myöhään juhlailtana yksi ystävyksistä, Eleanor, kuitenkin katoaa – kuin tuhka tuuleen. Seuraavana päivänä Eleanorin ystävä saa itsemurhaviestin sähköpostiinsa, ja myöhemmin löydetään Eleanorin ruumis. Tapausta lähetetään tutkimaan etsivät Jimmy Perez ja Willow Reeves. Ennen kuolemaansa Eleanor väitti nähneensä paikallisen haamun, 1920-luvulla hukkuneen lapsen – voisiko vanha tragedia liittyä tapaukseen?

Kuin tuhka tuuleen on Ann Cleevesin suositun Shetlanti-dekkarisarjan kuudes osa. Dekkarien maisema on tuttu Ylellä esitetystä tv-sarjasta Shetlandsaarten murhat. Cleeves tunnetaan myös niin ikään tv-sarjana nähdystä Vera Stanhope -sarjasta.

Englanninkielinen alkuteos: Thin Air (2014)
Suomentanut: Annukka Kolehmainen

Karisto 2019

– Huittisten kirjaston poistokirja. Oma toivelistakirjani napattu mukaan perjantaina matkalla kohti Vaasaa ja kaverin hääjuhlaa 😀

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, September 12, 2023
Olen lukenut tästä Shetlanti-sarjasta Kylmän maan (sarjan seitsemäs kirja) tammikuussa 2022, Mykän veden (sarjan viides) toukokuussa 2022 ja Punaista tomua (sarjan kolmas) tammikuussa 2023 eli takaperoisesti menee tämäkin sarja :D

Tämän, sarjan kuudennen osan lisäksi TBR-hyllyssä odottaa Kulovalkea, joka on sarjan kahdeksas. Sarjan ykkösen, kakkosen ja nelosenkin olen rekisteröinyt, mutta laitoin kirjat maailmalle ennen kuin hoksasin, että voisin tykätä sarjasta :D

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, September 16, 2023
Aloitin tämän saatuani päätökseen Kajannon Korvapuustikesän. Mukava onkin taas käväistä Shetlannissa, Cleeves kirjoittaa hyvin ja tapahtumapaikka on täältä Kanta-Hämeestä katsottuna hyvinkin eksoottinen :)

Tänään oli kovin tuulinen päivä, mutta shortsit-toppatakki-talvikumisaappaat-yhdistelmällä tarkeni pihalla auringossa sentään kahvitella :D (Pitkiä housuja ja sukkia en suostu vielä pitämään!) Kahvittelimme tietenkin kirjat mukana, minulla oli luettavana tämä. Menossa 146/354.

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, November 15, 2023
Olin syyskuussa päässyt sivulle 160, kun kirja jäi kiireellisempien luettavien takia. Tänään vihdoin jatkoin tämän lukemista, ensin selaten alkuosaa, jotta sain taas juonesta kiinni. Nyt menossa 226/354.

Journal Entry 5 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Sunday, November 19, 2023
Paljon ei ole tämä edistynyt, sillä luin välissä Rönnbackan Henna Björk -kirjan, jonka sain tänään toimitetuksi seuraavalle lukijalle Myllylahden laavumiitissä GCAG1P6. Tässä olen nyt sivulla 278/354.

Journal Entry 6 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Friday, November 24, 2023

Released 3 mos ago (11/24/2023 UTC) at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Luin tästä tänään viimeiset 35–40 sivua. Lukeminen pätkittäin pitkän ajan kuluessa ehkä vaikutti asiaan – vaikka juonikuvion kyllä muisti – eikä tästä tullut suosikkiani, minusta ne muut lukemani Perez-kirjat olivat parempia. Tapahtumapaikat olivat toki yhtä kiehtovia ja Up Helly Aa kiinnostaa edelleen. Seuraava on muuten 30. tammikuuta 2024.

Bongasin kirjan myrtilluksen toivelistalta ja koskapa minulla on hänelle menossa Eva Frantzin hippakirja, laitan kirjat yhdessä matkaan.

Hyvää Shetlannin-matkaa ja mukavaa joulun odotusta!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Edit 20.2.2024: Äitini luki kirjan myös: "Juhannushäät Shetlannin saarella Unstissa. Myös katoamisia, murhia ja paikallinen haamu. Mielenkiintoinen."

Journal Entry 7 by wingmyrtilluswing at Pori, Satakunta Finland on Thursday, November 30, 2023
Kiitos myös tästä yllätystoivekirjasta! 😊

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.