3 zussen 1 auto

by Maureen Johnson | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9026130988 Global Overview for this book
Registered by debolleminibieb of Zwolle, Overijssel Netherlands on 8/29/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by debolleminibieb from Zwolle, Overijssel Netherlands on Tuesday, August 29, 2023
De zussen Palmer, May en Brooks 14, 16 en 18 jaar hebben een leven net als andere tieners. Een belangrijke plek in het gezin is weggelegd voor hun vader, die gek is op honkbal, zijn vrouw en zijn auto, een Pontiac Firebird uit 1967.
Maar alles verandert als hij juist in déze auto overlijdt aan een hartaanval. Sinds die fatale dag, een jaar geleden, staat de Firebird onaangeroerd in de garage. Niemand durft erin te rijden.
Terwijl Brooks zich iedere avond in het uitgaansleven stort en Palmer zich nog fanatieker toelegt op haar vaders favoriete sport, probeert May haar rijbewijs te halen. Echter zonder succes.
Wanneer het May na eindeloos veel spannende rijlessen met haar maatje (of haar vriendje?) Pete uiteindelijk lukt, is het tijd het tij te keren: de sleutel tot een nieuwe start voor het gezin hangt aan het haakje in de keuken. De 3 zussen beginnen aan een onvergetelijke en hilarische tocht in hun vaders Firebird. Een nieuwe weg ligt voor hen

Journal Entry 2 by debolleminibieb at Minibieb De Bolle Minibieb in Zwolle, Overijssel Netherlands on Tuesday, August 29, 2023

Released 1 mo ago (10/1/2023 UTC) at Minibieb De Bolle Minibieb in Zwolle, Overijssel Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Veel leesplezier! Laat je mij weten waar je (plaats & plek) dit boek hebt gevonden? Dat zou ik leuk vinden. Groetjes van de Bolle Minibieb uit Zwolle.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Zwolle, Overijssel Netherlands on Sunday, October 22, 2023
Bolle Minibieb Diezerhoven

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.