Unelmien polku

by Iris Bromige | Women's Fiction |
ISBN: 9512318717 Global Overview for this book
Registered by wingem64wing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/2/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingem64wing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 2, 2023
(orig. The Paths of Summer, suom. Anna-Maria Knuuti)

Takakannesta:

"Josephine työskenteli kuuluisan kirjailijan Conrad Ravensburgin palveluksessa. Hän oli hyvin tyytyväinen elämäänsä, joka oli täynnä kiireistä työtä, mielenkiintoisia matkoja ja vilkasta seuraelämää. Josephine oli neljä vuotta aikaisemmin purkanut kihlauksensa, kun hän Miken mielestä uhrasi liikaa aikaansa Conradin hyväksi. Josephine tunsi tehneensä oikean ratkaisun; uran luominen oli hänen mielestään silloin tärkeintä. Kun Mike sitten ilmestyi uudelleen hänen elämäänsä Josephine hämmästyi tämän vihamielistä käytöstä. Sen takana täytyi olla muutakin kuin vuosia sitten purkaantuneen kihlauksen aiheuttama katkeruus. Kun hätkähdyttävä totuus paljastui Josephinelle, hän oli jälleen valinnan edessä."

Kesällä olen lueskellut näitä vähän vanhempia chick lit -kirjoja, ne kun ovat aivot narikkaan - kirjoja. Vaikka tämä on kirjoitettu 70-luvun lopulla, se on varsin asenteellinen. Kun nainen, oikeastaan vielä nuori tyttö, haluaa panostaa uraansa eikä mennä heti naimisiin, mies vetää herneen nenäänsä. Asiaa liittyy ikäviä juoruja, joista Jo ei ollut ollenkaan tietoinen. Totuuden paljastuttua Jo ryhtyy jääräpäisesti pommittamaan Mikea. Ei liene suuri juonipaljastus, että he löytävät toisensa muutaman mutkan kautta. Mutta tässäkin Jon tehtävä on hyvitellä miestä, vaikka hän ei itse ollutkaan syyllinen juoruihin. Ja kun he sitten ovat taas löytäneet toisensa, ei Jo enää uhraa puolta ajatusta työn teosta, paitsi mitä nyt muutaman lehtiartikkelin hän voi kirjoittaa.

Journal Entry 2 by wingem64wing at Messukylän kirjasto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, September 21, 2023

Released 2 mos ago (9/21/2023 UTC) at Messukylän kirjasto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautui vaihtohyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.