Θάλασσα, Θάλασσα

by Iris Murdoch | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789602640005 Global Overview for this book
Registered by feltre of Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on 5/31/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by feltre from Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Wednesday, May 31, 2023
Αυτή είναι η ιστορία του πάθους. Έχει σχέση και με τη χρήση και την παράδοση της μαγικής δύναμης. Ο Τσαρλς Άρρομπυ, πασίγνωστος σκηνοθέτης του θεάτρου και γοητευτικός εργένης, έχει ξεπεράσει τα εξήντα και πηγαίνει να ζήσει σ’ ένα ερημικό σπίτι κοντά στη θάλασσα, όπου θα «μετανοήσει εμπράκτως για μία ζωή εγωισμού». Αφήνει τη «ζαβολιά» του θεάτρου για την απλότητα, την αγνότητα, τη μοναξιά. Πολύ γρήγορα ο Τσαρλς θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Το σπίτι του δείχνει σαν στοιχειωμένο. Κάτι το εξαιρετικά παράξενο αναδύεται από τη θάλασσα. Οι γυναίκες, που είχε την πρόθεση να αποφύγει, ξανακάνουν την εμφάνισή τους.

Released 6 mos ago (6/2/2023 UTC) at Βιβλιοθήκη ΕΜΠ in Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.
Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Journal Entry 3 by ΒιβλιοθήκηΕΜΠ at Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Friday, June 9, 2023
Βρίσκεται στην Βιβλιοθήκη ΕΜΠ

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.