Η γουλιά και το ποτήρι

by Κωνσταντίνος Πουλής | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789609512369 Global Overview for this book
Registered by ΒιβλιοθήκηΕΜΠ of Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on 5/29/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by ΒιβλιοθήκηΕΜΠ from Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Monday, May 29, 2023
Ο κύριος Βάγιος λοιπόν το πήρε απόφαση από κάποια στιγμή και μετά ότι αυτό που είχε δεν ήταν μαγαζί. Ήταν μια αλάνα για τις μανούβρες αυτών που είχαν κάνει λάθος στη στροφή. Και έτσι επέστρεψε σε εκείνη τη φάση που δεν ανασηκωνόταν από την καρέκλα του. Παρακολουθούσε τα αυτοκίνητα να έρχονται και να φεύγουν, όπως κάτι γριές σε αυτά τα σπίτια που περνάει από μέσα από το χωριό η Εθνική Οδός, που κάθονται όλο το απόγευμα σε μια καρέκλα μες στον δρόμο και μετράνε αποβλακωμένες αυτοκίνητα να περνάνε το ένα μετά το άλλο. Με τον καιρό αποθρασύνονται κιόλας, η καρέκλα προχωράει ακάθεκτη και μουλωχτή προς τη μέση του δρόμου, με μια μακαριότητα που τη συναντάς μόνο σε κάτι σκυλιά που κάνουν σιέστα πάνω στη διαχωριστική λωρίδα. Κάπως έτσι είχε εξελιχθεί η κατάσταση, γιατί η γριά με την καρέκλα στο χωριό είναι ένας ατάραχος και βλοσυρός μάρτυρας της διάλυσης της ησυχίας της.
Έτσι και ο κυρ-Βάγιος, αποφάσισε πια σε αυτή τη φάση της ζωής του ότι δεν ήταν προορισμένος να πουλήσει καρέκλες, ήταν ένας άνθρωπος που η ζωή τον πέταξε σε λάθος οικόπεδο. Και έτσι έφτιαξε ένα πολύ ωραίο επαρχιακό πάρκινγκ, στο οποίο τα αυτοκίνητα δεν πάρκαραν, αλλά έκαναν αυτή τη μανούβρα της λάθος στροφής.

Journal Entry 2 by feltre at Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Monday, May 29, 2023
Θα διαβαστεί και θα επιστρέψει στη βιβλιοθήκη

Journal Entry 3 by feltre at Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Wednesday, May 31, 2023
Απολαυστικό!

Released 6 mos ago (6/2/2023 UTC) at Βιβλιοθήκη ΕΜΠ in Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.
Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Journal Entry 5 by ΒιβλιοθήκηΕΜΠ at Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece on Friday, June 9, 2023
Βρίσκεται στην Βιβλιοθήκη ΕΜΠ

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.