Maa kauhein isien

by Milka Hakkarainen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789523562677 Global Overview for this book
Registered by dotdot of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 5/17/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by dotdot from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, May 17, 2023
Mieheni hyllystä löytyi minulle ihan uusi dekkaristi. Luen ja vapautan.

Journal Entry 2 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, July 26, 2023
Milka Hakkaraisen edellinen romaani on ilmeisesti voittanut vuoden esikoisdekkari -palkinnon. Sen on täytynyt olla paljon parempi kuin tämä "vaikea toinen" tai sitten palkinnolla ei oe mitään merkitystä. Jos tätä dekkaria pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, valitsisin sanan "nolo". Ja valitsenkin.

Alku oli kuin pikkuvanhan 12-vuotiaan kynästä, klassisen dekkarin tyylin laimeaa jäljittelyä mukahauskoine kielikuvineen. Huusin kauhistuneesta ihmetyksestä. En voinut tajuta, että kysymyksessä ei ole omakustanne, vaan että jossain kustantamossa joku on oikeasti lukenut käsikirjoituksen ja päättänyt julkaista sen. Moitin mielessäi kustannustoimittajaa, niin paljon oli häneltä jäänyt tekemättä. Sitten aloin ajatella, millainen käsikirjoitus on ollut ennen käsittelyä. Masennnuin.

Jatkoin kuitenkin lukemista sillä periaatteella, että jos joku on nähnyt vaivan kirjoittaa, minä voin nähdä vaivan lukea. Ehkä totuin tekstin kökköyteen, koska se ei edemmäs lukiessani tuntunut yhtä tuskalliselta kuin alussa. Ehkä keskityin tapahtumiseen, koska sitä riitti. Tapahtumat eivät silti piilottaneet kökköä rakkausjuonta ja henkilöiden onttoutta. Tiheään toistetut stereotypiat suomalaisuudesta alkoivat myös ärsyttää. Samoin kliseinen soundtrack.

Journal Entry 3 by dotdot at Kauppakeskus Redi in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, December 6, 2023

Released 2 mos ago (12/6/2023 UTC) at Kauppakeskus Redi in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jokaisena joulukuun päivänä ennen joulua vapautan maailmalle yhden kirjan. Näistä kirjoista muodostuu Bookcrossing-joulukalenterini . Tämä kirja on kalenterini 6. luukku. Se on avattavissa Redissä Postin ja K-supermarketin lähellä noin klo 12:30.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, December 6, 2023
Löysin kirjan kauppakeskus Redistä K- Supermarketin postin lähellä olevalta pakkauspöydältä. Se oli hauska yllätys! Ajattelin, että luen ja pistän sitten eteenpäin. Nyt olen vasta toisella sivulla, joten arviota en voi antaa. Hyvää itsenäisyyspäivää kirjan vapauttajalle ��������

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.