Jopa taivas on meidän

by Paolo Giordano | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTyrnimarjawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 8/19/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTyrnimarjawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, August 19, 2022
Kuvaus:
Teresa viettää kesät isänsä lapsuudenkodissa Apuliassa, eteläisen Italian puuduttavan paahtavassa kuumuudessa. Eräänä kesänä hän tutustuu viereisellä maatilalla asuvaan kolmeen ikäiseensä poikaan, Berniin, Nicolaan ja Tommasoon. Heidät on kasvatettu kuin veljekset, ja heidän välisensä side vaikuttaa rikkumattomalta. Mutta kun Teresa ja vahvatahtoinen oman tiensä kulkija Bern rakastuvat toisiinsa, ilmestyy kolmikon suhteeseen ensimmäisiä pieniä säröjä. Ne ovat vasta kalpea aavistus tulevasta.
Vuosikymmenten kuluessa kirkastuvat Teresalle poikien kasvatti-isä Cesaren oliivilehdon katveessa kauan sitten lausumat sanat: ”Jokainen ihmisten välinen liitto on valon ja varjon liitto.”
Jopa taivas on meidän on vangitseva romaani nuoruuden unelmista ja niiden hitaasta katoamisesta. Ennen kaikkea se kertoo ihmisten välisestä yhteydestä, kaiken kestävästä rakkaudesta ja oman merkityksen etsimisestä.
***********
Luettu 8.9.22
Lukuromaani vuosikymmeniä kestävästä ystävyydestä, rakkaudesta, hylkäämisestä, arvoista ja niiden muuttumisesta vuosien myötä.
*********
Vien tarjolle Tampereen miittiin 27.4.23. Kirja jää Metso-kirjaston kierrätyshyllyyn, jos ei kukaan miittailija nappaa mukaansa.

Journal Entry 2 by wingAnonymousFinderwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, September 27, 2023
Alan lukea, Metson kierrätyshyllystä löysin :)

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at BC Meetup, A RABCK -- Controlled Releases on Wednesday, October 4, 2023

Released 8 mos ago (10/7/2023 UTC) at BC Meetup, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja oli ilmestynyt anonyymin nappaajan jäljiltä takaisin Metson hyllyyn 4.10. Poimin tämän mukaani vaihtamaan paikkakuntaa tarjolle Jyväskylän miittipöytään.

Journal Entry 4 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Saturday, October 7, 2023
Kiitos Bookgeo tästäkin "tiiliskivestä". Nuoruuden unelmat ovat kaukana takana päin, mutta näitä ihmissuhderomaaneja on aina kiinnostavaa lukea. Giordanon teosta "Alkulukujen yksinäisyys" kerran yritin, mutta taisi jäädä kesken. Tämän aion lukea, ainakin alku on kiehtova. Ja "Tiiliskivihaasteeseen" tähtään!

Journal Entry 5 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Monday, October 30, 2023
Melkoinen tiiliskivihän tämä oli ja haastava lukukokemus syysflunssan kourissa. Hieno kirja ajankohtaisine aiheineen. Kreikan reissuilla olen luonut oliivipuihin läheisen tunnesuhteen ja voin hyvin jakaa kirjan nuorten ahdistuksen ja jopa ehdottomuuden, vaikken heidän käyttämiään radikaaleja keinoja. Surullinen kirja yhteiselämän vaikeuksista, aina rakkauskaan ei riitä.
Seurasin striimattuna kirjailijan esiintymistä Helsingin kirjamessuilla ja varasin saman tien hänen uusimman kirjansa Tasmania, joka jatkaa samaa globaalia aihetta. Toivottavasti kirja on edes hieman ohuempi :-).

Journal Entry 6 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Sunday, May 26, 2024

Released 2 wks ago (5/29/2024 UTC) at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjoan tätä tiiliskiveä eteenpäin minimiitissämme. En oikein haluaisi tätä kirjaa villistikään vapauttaa eli jos ei nappaa miitissä, kirja palautunee hyllylleni odottelemaan sopivampaa vapautusajankohtaa.

Journal Entry 7 by LiskoMiettinen at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Tuesday, May 28, 2024
Kiitos, olin kyllä ihan järkyttynyt "Alkulukujen yksinäisyys" kirjasta. Toivottavasti tässä ei ole mitään yhtä itselleni käsittämätöntä. Odotan kyllä innolla tämän kirjan lukemista kaikesta huolimatta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.