Jo katkee maalinauha

by Pirkko Arhippa | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/12/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, October 12, 2021
Tuplakappale kirjasta, jonka sain hiljattain tbr-hyllyyni. Tämä kansipaperiton kirja löytyi Linnatuulen vaihtohyllystä, josta nappasin sen matkaani toisia Arhipasta tykkääviä bookcrossaajia ajatellen.

Takakansiteksti (toisesta kirjakappaleestani):

"Suomi-Ruotsi maaottelun jännittävimmillä hetkillä lyyhistyy mies voiton malja huulillaan Stadionin nurmikentälle. Mikä tai kuka sai toimittaja Juha Aarnion kumoamaan kohtalokkaan maljan? Miksi menestyvä lehtimies, urheilukirjojen kirjoittaja ja entinen ralliautoilija haluaisi lopettaa elämänsä näin dramaattisesti? Tai miksi joku muu tekisi sen hänelle? Mitä tietävät Aarniosta ja hänen kuolemastaan nuoret urheilijat Vaara ja Määttänen tai heidän valmentajansa Topi Helle, jonka muistelmia Aarnio kirjoitti? Oliko Aarnion naisystävillä syytä vihata miestä näin raivokkaasti ja toivottamasti?"

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Friday, October 21, 2022

Released 1 yr ago (10/21/2022 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjolle Tampereen BC-miittiin.

Journal Entry 3 by wingerpaxwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 21, 2022
Kirjan kauniin värinen kangaskansi kiinnitti huomioni ja olikin kiva selkämyksestä huomata, että kirja on Arhipan. En muista lukeneeni tätä aiemmin. Kiitokset tästäkin Cafe Metsonkulmaan tuomastasi kirjasta, lukutuoli.

Journal Entry 4 by wingerpaxwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, January 4, 2024
Maaotteluita ja yleisurheilua en juuri seuraa, mutta Arhipan matkassa oli ihan mukava matkata 70-luvun alkupuolelle ja päästä valmennuspiireihin ja ottelutunnelmiin. "Moottoritoimittajana" työskentelevä entinen rallikuski Aarnio ottaa myrkyllisen Voittajien maljan. Kirjan loppupuolella toinenkin keskeinen henkilö vielä poistuu riveistä. Ihan ok dekkari. Toisaalta aikamatka vuosien taakse, toisaalta samoja salaisuuksia monilla edelleenkin.

Journal Entry 5 by wingerpaxwing at Controlled Release, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Friday, January 5, 2024

Released 3 mos ago (1/5/2024 UTC) at Controlled Release, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Otin kirjan mukaani miittiin Venlaan varmuudeksi, jos Pamina haluaisi lukea tämän Arhipan. Kirja siirtyi kysymättä Paminan muiden varusteiden mukana pöydän päähän Paminalle, enkä ainakaan enää nähnyt kirjaa miittipöydässä. :)

Journal Entry 6 by wingPamina_81wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, January 21, 2024
Otin kirjan Venlan miitistä mukaani. En ole tätä vielä lukenut, ja koska Arhipan kirjoista olen tähän mennessä tykännyt, ei ollut epäilystäkään ettenkö tätä mukaani ottaisi. Kiitos, Erpax, kun toit kirjan!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.