Gul bok

by Zeshan Shakar | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 8205538212 Global Overview for this book
Registered by lunacia of Fredrikstad, Østfold fylke Norway on 7/22/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by lunacia from Fredrikstad, Østfold fylke Norway on Saturday, July 22, 2023
Mani er nyutdannet økonom og har nettopp fått jobb i Oppvekstdepartementet. Han er en ung mann som bor sammen med faren sin i en leilighet på Haugenstua, og som har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Helst ville han ha brukt evnene sine i det private næringsliv, der prestisjen og pengene sitter, for han er smertelig klar over at både kjæresten og miljøet rundt ham bare ser med forakt på «offentlig sektor». Lavt lønnet er det også.

Den nye jobbtilværelsen innebærer tilpasning til en helt ny verdiskala, der en gammel leilighet i Gamlebyen er mer ettertraktet enn Manis nye, og dyre, leilighet på Skillebekk, og der Manis faste kebabsjappe er «genuin» og rangeres høyere enn Theatercaféen. Samtidig blir Mani også en stolt bidragsyter til det store felles prosjektet som kalles Staten.Gul bok er en roman om klasse og tilhørighet, om livet vi lever og rammene rundt det. Det er også en fortelling om hvor man kommer fra og hvor man er på vei. Det er langt fra Haugenstua til Y-blokka.

Journal Entry 2 by lunacia at Grünerløkka bydel, Oslo fylke Norway on Saturday, July 22, 2023
Jeg skal om kort tid flytte til en annen by, og jeg forsøker å gå gjennom bøkene mine for å se om det er noen som kan få lov til å reise videre, til tross for at jeg ikke har lest dem. Dette er ei av bøkene som jeg nå gir slipp på, og jeg håper noen andre kan få glede av den!

Released 11 mos ago (7/31/2023 UTC) at Oslo Visitor Centre, Østbanehallen in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Satt på bookcrossing-hylla

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.