Isän synnit

by Jeffrey Archer | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingmyrtilluswing of Pori, Satakunta Finland on 9/11/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingmyrtilluswing from Pori, Satakunta Finland on Saturday, September 11, 2021
Englanninkielinen alkuteos The Sins of the Father. Suomentanut Susanna Tuomi-Giddings. CLIFTON-KRONIKKA, OSA 2. Kolmas painos, Sitruuna kustannus, 2019.

Harry Clifton ei voi jäädä Bristoliin. Hänen elämäänsä verhonneet salaisuudet ja valheet tekevät sen mahdottomaksi. Vain muutama päivä sen jälkeen kun Iso-Britannia julistaa sodan Saksalle, Harry värväytyy kauppalaivaan ja jättää kaiken taakseen - myös naisen josta piti tulla hänen vaimonsa.

Saksalaisten sukellusvene upottaa laivan ja vain kourallinen miehistön jäseniä pelastuu, niiden joukossa Harry ja nuori amerikkalainen upseeri Tom Bradshaw. Pahoin haavoittunut Tom menehtyy kuitenkin kohta pelastumisen jälkeen ja Harry saa mahdollisuuden katkaista kertaheitolla kaikki siteet menneeseen.

Kun Harry - uudelta nimeltään Tom Bradshaw astuu maihin USA:ssa, tajuaa hän tehneensä kohtalokkaan virheen. Bradshaw on etsintäkuulutettu epäiltynä veljensä murhasta ja Harry vangitaan. Hän ei pysty todistamaan todellista henkilöllisyyttään saati Bradshawn syyttömyyttä, ja on yhtäkkiä sidottu paljon pahempaan menneisyyteen kuin se mistä hän pakeni.

Clifton-kronikan toinen osa Isän synnit on vaikuttava kertomus sodasta, rakkaudesta ja perhesiteistä, joita koetellaan viimeiseen asti. Tapahtumat sijoittuvat vuosille 1939-1943.


Taitavan tarinankertojan soljuva kertomus jatkuu. Toinen osa on jännittävämpi kuin ensimmäinen.

Journal Entry 2 by wingmyrtilluswing at Pori, Satakunta Finland on Thursday, April 7, 2022

Released 1 yr ago (4/7/2022 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hippasin kirjalla Smabbea, joten lähetän sen hänelle.

Journal Entry 3 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, April 13, 2022
Kiitos toivelistakirjasta :)

Journal Entry 4 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 21, 2023
Sujuvaa kerrontaahan tämä on. Kirja jätettiin tahallaan mielenkiintoiseen kohtaan, jotta kolmas osa on pakko lukea tai ainakin sen takakansi :) No, tuo kolmas osa on minulla jo jossain kirjakasassa, joten palaan Cliftonien elämään takaisin vielä.

Released 2 mos ago (9/24/2023 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Mukavia lukuhetkiä!

Hei! Olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi! Käythän tekemässä kirjasta vielä löytömerkinnän BCID-koodin avulla.

Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Voit myös kertoa mitä pidit kirjasta.
Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Mukavia hetkiä kirjan parissa!

* Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
* Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.