Muistoksi käynnistäsi

by Fred Vargas | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789512419012 Global Overview for this book
Registered by Saka74 of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 9/22/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Saka74 from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, September 22, 2020
Sivulta kirjasampo.fi:

Entinen poliisi Louis Kehweiler harjoittaa joutoajallaan tarkkailutoimintaa Pariisin puistonpenkeillä rupikonnansa Bufon kanssa. Eräänä päivänä hänen kaikkinäkevä silmänsä havaitsee koirankikkareesta ihmisluun.

Käynnistyy kaikkien aikojen salapoliisityö. Kehweiler alkaa vahdata koiranulkoiluttajia ja saa avukseen vanhassa talorähjässä asuvat, alituisessa rahapulassa olevat historianopiskelijat, joita etunimiensä takia myös evankelistoiksi kutsutaan. Keskiajan tutkija Marc – alias Markus – saa tehtäväkseen jäljittää sanomalehdistä epäilystä herättäviä, ratkaisemattomia kuolemia.

Tutkimus vie Kehweilerin ja hänen apurinsa bretagnelaiseen kyläpahaseen. Eräiden mielestä läheltä katsottuna varsin komea Kehweiler jatkaa tutkimuksiaan olutta siemaillen savuisessa kahvilassa. Samalla evankelistat juoksevat ympäri tienoita kummallisten johtolankojen ja huhujen perässä… Kuka tappaa?

Muistoksi käynnistäsi on loistavasti kirjoitettu, hulvaton dekkari, jonka vertaansa vailla oleva henkilögalleria takaa hauskuuden, loistava tyyli lukunautinnon ja uskomattomat juonenkäänteet aivojumpan.

(Gummerus)

Journal Entry 2 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, October 4, 2020
Varattu lukutuolille

Journal Entry 3 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 8, 2020
Tämä ei joko yltänyt kirjailijan parhaimmistoon tai sitten oma mielentilani tämän lukemiseen oli väärä. Kirjassa oli loistavia persoonallisuuksia ja hienoa sanailua, mutta jokin tästä jäi puuttumaan. Kirja ei missään vaiheessa imaissut kunnolla mukaansa. Mutta ei onneksi harmita, sillä sain kirjan ilmaiseksi (kiitos lukiolaisen kirjahankintojen) ja kirjalle löytyy minun lisäkseni muitakin lukijoita.

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 8, 2020

Released 3 yrs ago (10/9/2020 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jännittäviä lukuhetkiä toivedekkarin parissa ja mukavia syyspäiviä!

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, October 12, 2020
Fred Vargasin Adamsberg-sarja on lempparini, mutta yhden kirjan tätä Kolme evankelistaa -sarjaa olen lukenut aiemmin, ja se ei kyllä iskenyt. Katsotaan, miten tämän toisen kanssa käy! Kiitos !

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 30, 2023
Jo kirjan ensimmäisen sivun avauskappale sai minut hykertelemään, Vargasin huumori on vallan riemastuttavaa kaikessa vähäeleisyydessään ja absurdiudessaan. Rupikonna Bufo romaanihenkilönä on myös jotain sellaista, jonka vain Vargas pystyy kehittelemään. Itse juoni ei minua sytyttänyt samalla tavoin kuin historiasta ja arkistoista kiinnostuneet henkilöhahmot.

Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Saturday, September 30, 2023

Released 5 mos ago (9/30/2023 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Teki vähän tiukkaa, että ehdin lukea tämän Paulannin toivelistakirjan ennen miittiä, mutta ehdinpäs! Toivottavasti seuraavakin lukija tykkää.

Journal Entry 8 by wingPaulanniwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 30, 2023
Kiitos miittiseurasta ja kirjatoiveen täyttämisestä. Tykkäsin evankelistasarjan ensimmäisestä osasta, joten mielenkiinnolla odotan tämänkin lukemista.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.