Villiruusu 6

by Marja Orkoma | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 3/17/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, March 17, 2019
Takakansi:
"Anu Matilda Untinen on topunut onnettomuudesta. Vapaa-aika kuluu ilmastotukija Janin jatämän jyhkeän alaskanmalamuutin seurassa. Hiukan hänen mieltään kaihertavat Janin saamat siniset kirjeet, jotka alkavat sanalla "Rakas".
Uusi työ Satakielilaakson kauneimmassa kioskissa, Villiruusussa, tuo uusia tuulia Anun elämään. Kun kirjaprojekti vie Janin Antarktikselle, Anu lähtee mukaan lomalle. Janin paluun aikataulu muuttuu, mutta Anu pysyy tyynenä. Hänon nähnyt omin silmin, miten nopeasti sää voi Etelämantereella vaihtua.
Villiruusu 6 on toinen osa kirjasarjassa, jonka tapahtumat keskittyvät Marja Orkoman aiemmistakin romaaneista tuttuun Satakielilaaksoon."

Mäkelä 2011
Helsingin kaupunginkirjaston poisto
Muistelen ostaneeni tämän joskus Pasilan kirjaston poistomyynnistä ja kyllä, välistä löytyy kuitti: ostettu kahdella eurolla Pasilasta 8.2.16. Kallis kirja, mutta puuttuva trilogian osa! Yllättäen tämä on myös ensimmäinen rekisteröity kappale tätä kirjaa! Taisi muuten olla lainanpäivän myynti tuolloin.

Journal Entry 2 by wingMMerwing at Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, April 18, 2019
Taavinalta luettavaksi trilogian osa.

Journal Entry 3 by wingMMerwing at Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, May 11, 2019
Monenlaista tapahtumaa mahtuu Anu Matildan vuoteen. Tykkäsin kirjasta. Seuraava osa on saatava luettavaksi myös, jotta tiedän mitä seuraavaksi tapahtuu.

Palautuu takaisin Taavinalle.

Journal Entry 4 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, January 6, 2024
Palautunut aikoja sitten, jäänyt merkkaamatta takaisin hyllyyni.

Journal Entry 5 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, January 11, 2024
Nyt myös luettu. Anun elämässä sattui monenlaista, sen yhden jutun arvasin het ekasta vihjeestä... Etelämantereelle matkustaminen oli todella jotakin uutta, sinne ei kovin monessa lukemassani kirjassa olla reissattu. Tarina eteni sujuvasti, kirjaa oli mukava lukea. Luonnollisesti Anu jätettiin lopussa sellaisten tilanteiden keskelle, että seuraavakin osa pitäisi lukea :)

Tästä saa numerohaasteeseen kutosen ja presidenttihaasteeseen Kekkosen:
"Kun olin palannut Suomeen, en heti ollut tiennyt, kuka oli Ike. Minun lähtiesäni maailmalle ministereistä oli vielä käytetty koko nimeä, ja lehdissä ja televisiossa kerrottiin vain, mitä ne milloinkin olivat puhuneet joko eduskunnassa tai jossain tärkeässä tilaisuudessa. Kai niillä silloinkin oli ollut naisjuttuja, mutta sellaisista ei tiedetty. Naisjuoruja oli kerrottu vain Kekkosesta, vaikka se oli jo kuollut." (s. 16)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.