Een koets vol spoken

by Els Rooijers | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9066922435 Global Overview for this book
Registered by winghema-verfwing of on 7/1/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghema-verfwing from not specified, not specified not specified on Wednesday, July 1, 2015
Dit derde boek in de serie 'Pien en het spook' kan afzonderlijk gelezen worden. In dit deel woont Pien, die officieel Petronella Kuilder heet, samen met haar vader in een eenzaam en verlaten kasteel. Wanneer ze op een nacht wakker schrikt van hoefgetrappel, ziet ze een groot aantal spoken uit een koets stappen. Ze hoort ze zeggen dat ze op zoek zijn naar Petronella Kuilder. Het spook Wolfgang moet volgens zijn familie met haar trouwen. Omdat Pien daar niets voor voelt, bedenkt ze samen met haar eigen spookje Obrecht een list, waardoor de familie van Wolfgang snel het kasteel ontvlucht. Een aardig verhaal, waarin de fantasie een grote rol speelt. Het bevat korte zinnen, weinige moeilijke woorden en veel dialogen, vlotte stijl. Het bevat veel kleine en paginagrote zwart-witteningen in gemengde techniek, die goed aansluiten bij het verhaal. De gekleurde kaft toont Pien die de koets ziet aankomen met een aantal rondfladderende spoken. Een aardig boek voor kinderen vanaf ca. 7,5 jaar, die van spookverhalen, maar niet van al te griezelige verhalen houden.

Journal Entry 2 by winghema-verfwing at OBCZtuin-bieb in Nijmegen, Gelderland Netherlands on Wednesday, July 1, 2015

Released 8 yrs ago (7/1/2015 UTC) at OBCZtuin-bieb in Nijmegen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

in het boekenhuisje erbij.

Aan de vinder:
Gefeliciteerd met je gevonden boek! Ik zou het erg leuk vinden als je hier iets vertelt over je vondst. Dat kan anoniem, maar je kunt je ook – gratis - als BookCrossing-lid aanmelden, en zo dit boek (en andere) op hun reis volgen en sturen.
Als je wilt, kun je daarbij mij, hema-verf, als referral opgeven.
Daarna staat het je geheel vrij dit boek zelf te lezen, het direct door te geven aan een ander, of het opnieuw ergens neer te leggen zodat een volgende lezer het kan vinden.
Hoe dan ook, veel plezier ermee!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.