Search

Book Search
     
 

831 Forum Posts Found:

Findabair 2 yrs ago | 2 replies
Hurra, en anonym finner: https://www.bookcrossing.com/journal/15317050

Findabair 2 yrs ago
Kjenner meg veldig igjen, tok meg tre uker etter at symptomene hadde gitt seg å føle meg tilbake til normalt igjen. Men skader ikke med en tur til legen, jeg var innom for å sjekke at jeg ikke hadde fått nye infeksjoner,…

Findabair 11 yrs ago
Hele den tråden her har visst gått meg hus forbi ^_^ Det er midt i høstferien dette, men jeg regner med å komme hvis jeg er i byen =)

Findabair 11 yrs ago
Jeg har ingen norske etiketter igjen, men har pakket ned en bunke engelske, i fall ingen andre har noen norske.

Findabair 11 yrs ago
Jeg kan ikke dy meg for å slenge meg på anbefalingen av "Soulless" - veldig morsom bok, (en slags steampunk/viktoriansk fantasy, for de som ikke har lest den), og skjønner godt at du ikke har lyst til å slippe den direk…

Findabair 11 yrs ago
Takk det samme - altfor lenge siden sist jeg har hatt tid til BookCrossing, men nå er det verste jobbstyret overstått, så nå satser jeg på at det blir annerledes =)

Findabair 11 yrs ago | 2 replies
Jeg satser i hvert fall på å komme. Jeg tenker å gå på En smak av Toscana på Operaen kl. 13, så da skulle det passe fint med kl. 15 på La Baguette =)

Findabair 11 yrs ago | 1 replies
Takk for tipset - jeg satser på å komme =) Blir spennende å se programmet - ikke så mye igjen av august nå, så det burde vel være her snart.

Findabair 11 yrs ago
Det er 4 dager før jeg disputerer o_O Tror neppe jeg har overskudd, dessverre =( Jeg er lei av å være stressa og ha så mye å gjøre!


Findabair 11 yrs ago | 2 replies
..jeg .leser gjerne mer av henne; likte så godt den forrige jeg leste =) (Kan godt tenke meg at Leisha Camden også vil lese den her, forøvrig =)

Findabair 11 yrs ago
Da skal jeg prøve å komme, om jeg har pakket - vi drar ikke før 8. juli =)

Findabair 12 yrs ago
Det skulle bli mye enklere for meg nå i min hektiske jobbehverdag. Har notert det i kalenderen!

Findabair 12 yrs ago | 3 replies
Yesss, da regner jeg også med å komme =D Har i hvert fall hverken utenlandsreiser eller dansetimer eller noe annet jeg vet om som skulle komme i veien =))

Findabair 12 yrs ago
Tirsdager er dessverre den dagen denne høsten jeg ikke kan - har dansetime til kvart over fem =/ Men skal prøve å rekke innom etter det.


Findabair 12 yrs ago
Jeg stemmer definitivt for både/og - er i Helsingfors søndag 20. (Er egentlig på vei hjem, men tviler på at jeg er hjemme tidlig nok til å være med på treff, dessverre - skulle jo også gjerne sett lunacia =)

Findabair 12 yrs ago
Da er jeg i England, så jeg kan ikke - dessverre! Sånn går det når jeg ikke kunne være der i går og komme med innspill til neste dato =)


Findabair 12 yrs ago
Veldig bra så langt. Original fantasy. Sanderson er forøvrig han som skriver ferdig siste bok av Robert Jordans Wheel of Time.

Findabair 12 yrs ago | 2 replies
Jeg skjønner godt at mange funksjoner begrenses til de som har vinger, siden BC selvsagt ønsker at folk skal kjøpe vinger så de kan få inn penger. Men akkurat det med å få release alerts med en gang de er blitt sendt ut,…

Findabair 12 yrs ago
That's too bad we won't see you in Oslo - but do let us know, should you change your mind =)


Findabair 12 yrs ago | 2 replies
At least if you come to Oslo, I'm sure we can arrange a meetup when you're here =) I'm not sure how many active bookcrossers there are in the south outside of Oslo, unfortunately.

Findabair 12 yrs ago | 1 replies
Huff, beklager Jannike! Min feil også, som glemte å spørre om hvor lenge de hadde åpent, da jeg ringte og spurte om de var åpent i dag... =( [Hvor tanktetom kan man bli??]

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.