Search

Book Search
     
 

2016 Forum Posts Found:

Appelsiini 3 wks ago
En käytä palveluita, joissa vaaditaan koronapassia. Kahvilat taitavat vaatia passia klo 17 jälkeen.

Appelsiini 4 wks ago
Vuonna 2021 suoritus jää kesken, mutta uudelleen mukaan vuonna 2022. 1/30 1) Kirjassa yhdistetään faktaa ja fiktiota: Tulkoon myrsky https://www.bookcrossing.com/journal/12703921 8) Kirjassa löydetään jotakin ka…

Appelsiini 1 mo ago
Melkein tuntuu jo siltä, että kesästä asti vaivannut lukujumi alkaa helpottaa.


Appelsiini 1 mo ago
Ainoa vapaapäivä ennen joulua, joten tänään suunnataan ruokakauppaan ja hoidetaan muita joulujuttuja. Oikein hyvää miittiä ja joulua kaikille!

Appelsiini 1 mo ago
Jos mä saisin valita, mullakin olisi monta hyasinttia ikkunalaudalla. Mutta joudun tyytymään vain yhteen. Tai viime vuosina olen ujuttanut kotiin sellaisen kolmen hyasintin istutuksen, mutta senkin valkoisena.

Appelsiini 1 mo ago
Meillä vietetään joulua harvinaisesti ilman yhtäkään jouluvierasta, joten tänä vuonna riittää perussiivous. Eilen kävin ostamassa viimeiset joululahjat, joten tämähän vaikuttaisi olevan ihan hyvällä mallilla.

Appelsiini 1 mo ago
Tulen sittenkin mukaan arvontaan. Juon mieluiten mustaa teetä, mutta myös muut teet käyvät. Haudukkeet ja rooibos eivät ole mun juttu.

Appelsiini 1 mo ago
Jestas sentään, en minäkään uskaltaisi tuollaisia akrobaattisia temppuja tehdä silmät suljettuina. Taidan olla liian vanha. Tai sanotaanko perinteikäs.

Appelsiini 1 mo ago
Ehdottomasti mukaan! Laitan viestiä ihan kohta.

Appelsiini 1 mo ago
Mukana molempien kirjojen arvonnassa.

Appelsiini 1 mo ago
Mukana ensimmäisen kirjan arvonnassa.

Appelsiini 1 mo ago
Jouluaatto menee töissä, ihan iltamyöhään asti.


Appelsiini 1 mo ago
Mukaan molempiin arvontoihin!

Appelsiini 2 mos ago | 1 replies
Ravintolasta ilmoittivat, että heillä otetaan koronapassi käyttöön vasta ensi viikolla. Eli pikkujoulut toteutetaan ilman passeja.


Appelsiini 2 mos ago
Kysyin ravintolasta, ja ainakaan toistaiseksi eivät vaadi koronapassia. Seurailen tilannetta ja ilmoittelen tännekin jos asia muuttuu.

Appelsiini 2 mos ago
Joo, ilmoitan kaikki tilaukset etukäteen, oli sitten ehdotuksista tai listalta. Valon lempipizza on Margherita, mutta se ei onneksi vaadi keittiöltä paljon valmisteluja 😅

Appelsiini 2 mos ago | 2 replies
Molemmat tyttäret haluavat mukaan. Löytyykö joltakin sopivia lahjakirjoja, jos sen verran huijataan että joulupussista nousee mieluisaa luettavaa? Esim. Aku Ankan taskukirjat ja muut sarjakuvat uppoaa enemmän kuin hyvin,…

Appelsiini 2 mos ago
Kukas keräilikään mainospaitoja? Tai haluaako joku tämän syksyn "Pidä huolta" -hyväntekeväisyyskamppiksen t-paidan? Koko L. Muutaman päivän pidetty töissä, mutta nyt joutilas ja voisin lahjoittaa eteenpäin.

Appelsiini 2 mos ago
Olen merkinnyt kalenteriin, eli olen tulossa. Täytyy vielä tarkistaa muiden perheenjäsenten aikataulut, eli tulenko yksin vai yhdessä.

Appelsiini 2 mos ago
Pöytävaraus on siis tehty ja tarvitsen sitovat ilmoittautumiset ma 22.11. mennessä. Ravintolasta pyydettiin, että katsoisimme valmiiksi muutamasta vaihtoehdosta mieleiset syötävät. Tässä ravintolan ehdottamat vaihtoehdot…

Appelsiini 2 mos ago
Juu olen. Palaan asiaan huomenna työvuoron jälkeen 😊

Appelsiini 2 mos ago
Peruuntuu tältä päivältä synttärit ja miitit ja kaikki mahdollisen korvatulehduksen vuoksi.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.