Profile Image

senilix

Age 39
Joined Wednesday, January 3, 2007
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 3
released in the wild 0 2
controlled releases 0 0
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 0
Extended Profile
Hva jeg leser for tiden (13.02.2007)
Affluenza av Oliver James. Den forklarer egentlig veldig bra vestens misére.

* * *


Fine bokhandler på nett
Persephone Books trykker opp igjen glemt og oversett kvinnelitteratur. Alle bøkene koster 10 pund, med rabatt hvis du kjøper tre. Et skikkelig skattkammer.
QI-bokhandelen er en avlegger av det geniale britiske spørreprogrammet QI (Quite Interesting) under ledelse av uforlignelige Stephen Fry. Utvalget her er passende eklektisk.
Tronsmo er, med spisskompetent personale, fantastisk utvalg og god stemning Oslos beste bokhandel, og jeg skammer meg over at jeg ikke er der oftere.

* * *


Favorittforfattere: Brontë-søstrene, Iris Murdoch, Austen, Antonia White, Bringsværd, Proulx, Bjørneboe, Fleming, Peter O'Donnell, Diana Wynne Jones, Jack London etc
Favorittsjangre: Varierer. Jeg liker skoleromaner, fantastisk litteratur, ting med filosofisk alibi. Det eneste det ikke kunne ramle meg inn å lese er Osloromaner om eks-Blindernstudenter som ikke vet hva de skal gjøre med livet sitt. Hvordan blir dette søppelet publisert? Og hvis det virkelig er interesse for emnet, hvorfor har ingen laget en dokumentarserie om livet mitt ennå?
Favorittmusikk: PJ Harvey, Kate Bush, Nick Cave, Rufus Wainwright, Bob Dylan, Gogol Bordello etc
Favorittfilmer: Heavenly Creatures, Chungking Express, Mediterraneo etc. Jeg er særlig glad i italiensk og kinesisk film, jeg ser alt Jake Gyllenhaal, Chiwetel Ejiofor og Helena Bonham-Carter er med i, og jeg synes Wong Kar-Wai, Pupi Avati, Jean-Pierre Jeunet og Alfonso Cuaron er genier. Også liker jeg James Bond.
Nyttårsforsett: Å lære en interessant ny ting hver dag!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.