Profile Image

OBCZOmeJan

Joined Monday, June 4, 2007
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 56
released in the wild 0 27
controlled releases 0 0
releases caught 0 14
controlled releases caught 0 0
books found 0 88
tell-a-friend referrals 0 66
new member referrals 0 0
forum posts 0 27
Extended Profile
This OBCZ appears to be inactive. If this is in error, please contact BookCrossing Support to have this message removed and to have the zone marked as an OBCZ on the Go Hunting page, when books are released there. Thank you.Hoi mijn naam is Sonja en dit is de eerste OBCZ van Almere(-haven) Ik hoop dat jullie hier boeken vinden die jullie leuk vinden en er ook weer boeken bij leggen die jullie loswillen laten in het wild. Deze zullen dan worden geregistreerd onder deze OBCZ en ook weer terug te vinden hier.

www.eetcafeomejan.nl/---/kaart_klein.jpg" align="right"> Er is voldoende parkeergelegenheid en goed te bereiken met het openbaar vervoer...

De openingstijden zijn van woensdag tot zondag vanaf 15:00 tot 22.00

Er staat als je binnenkomt gelijk aan je rechterhand op de tafel een mand met boeken. Hier kan je de boeken uithalen en ook weer achterlaten. De mand valt best wel op het kan zijn dat ie soms verplaatst wordt maar is altijd te vinden. Het staat dan meestal op de grond naast de tafel.(bijv als het heel druk is en de tafel wordt gebruikt)

Daarnaast kan je hier ook erg lekker eten voor weinig geld.. De bediening is gezellig en de eigenaren zijn ook top! Zie de website voor de lekkere menukaart!

Ik hoop dat jullie er samen met mij een goed lopende OBCZ van willen maken!

Groetjes Sonja

Go Hunting : www.bookcrossing.com/---/34634" target="_blank">jaag voor boeken in Almere; link opent in nieuw venster

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.