Profile Image

Alejanda

From Pori, Satakunta Finland
Joined Wednesday, February 9, 2005
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 5 2,509
released in the wild 8 1,910
controlled releases 1 550
releases caught 2 433
controlled releases caught 3 349
books found 4 1,487
tell-a-friend referrals 0 88
new member referrals 0 21
forum posts 3 4,290
Extended Profile
Welcome to my bookshelf. If you find some interesting, send pm to me.

I've released books in Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India, Italy, Japan, Kenya, Morocco, Philipines, Spain, Sweden, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, USA, Zimbabwe and Tampere.

I have own statistics page. Thanks Wyando!
"Life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get"
-Mrs Gump, Forrest Gump's mother-


Rakastan "suklaarasiakirjoja"! Ne ovat kirjoja, jotka on hylätty divareihin ja kirppareille ilman kansipapereita. Kukaan ei tiedä, mitä kannet pitävät sisällään. Valitsen kirjoja pääasiassa kirjailijoitten mukaan: olen kuullut jostakin kirjailijasta, mutta en ole lukenut hänen teoksiaan. Toisinaan olen kuullut jostakin kirjasta, mutta se on edelleen lukematta... Joskus kirja valitsee minut. Se ikäänkuin kutsuu ostamaan ja lukemaan itsensä. Rekisteröin suklaarasiakirjani tänne ja vapauttelen ne maailmalle, mutta toisinaan kirjan kansien sisältä löytyy oikea aarre, joka jää pysyväiskokoelmaani.

Tutustun mielelläni uusiin tuttavuuksiin ja esikoiskirjailijoihin. Etenkin suomalainen kaunokirjallisuus on lähellä sydäntäni.


Jos AVL-hyllystäni löytyy jotakin kiinnostavaa, laita viestiä. Vaihdan kirjoja mielelläni. Hyllystäni löytyy kyllä muitakin kuin suklaarasiakirjoja ;o) Ja kyllä, minä olin se, joka kerää kirkko- ja paikkakuntakortteja (tämä vain tiedoksi siksi, että aika-ajoin aina joku kyselee, että olitko se sinä, joka niitä keräsi :D).


Kiitokset kaikille kirjatoiveitani täyttäneille!


"Elämä on kuin suklaarasia- koskaan ei tiedä, mitä saa."
-Rouva Gump, Forrest Gumpin äiti-

Vinkkejä synttäriryhmän tiimoilta:
Olen huivifriikki. Naisella ei voi koskaan olla liikaa pashminahuiveja, tuubihuiveja eikä pitkiä huiveja. Kerään erinäisiä kortteja: Suomalaisia kirkkoja ja paikkakuntia, rautateitä ja junia, chihuahua-, perhoskoira- ja kanikortteja (nämä eläinkortit ei piirrettyjä), karttakortteja, golf-, jääkiekko-, sulkapallo- ja suunnistuskortteja, sekä kortteja, joissa on kirja tavalla tai toisella. Juon teetä ja syön pähkinätöntä suklaata. Kaikki chihuahuan liittyvä tavara on pop, samoin Jopoon liittyvät. Aikuisten värityskirjoja väritellään yhdessä tytön kanssa. Kirjoja luen ja saippuaa rakastan. En kuitenkaan syö sitä :D Yllätykset ovat ihania (paitsi ikävät yllätykset). Toivelistakirjatkin ilahduttaa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.