Profile Image

Abdullah63

From Stockholm, Stockholm Sweden
Age 30
Joined Monday, September 18, 2017
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 0
released in the wild 0 0
controlled releases 0 0
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 0
Extended Profile
Det finns inget som en person blir mer bekymrad över än deras personliga utseende. Kvinnor tenderar att vara oroade över hur mycket vikt de får, strukturen i ansiktet och formen på deras torso. Medel tenderar att oroa sig för sin sexuella anatomi, rynkor och om de förlorar sitt hår.

Nu kan människor ha förändrat vad de vill, tack vare den avancerade medicintekniken som är inblandad i plastikkirurgi. Människor i den tidigare historien skulle verkligen ha välkomnat tillkomsten av plastikkirurgi, eftersom de hade många problem med utseende som lätt kunde åtgärdas.

Till exempel lämnade sjukdomar som smittkoppor djupa ärr i ansiktet - ärr som de aristokratiska människorna (både män och kvinnor) faktiskt fyllde i bivax och sedan sätta tung smink över. Plus, för både män och kvinnor som förlorade sitt hår, blev peruker som orsakade torra skaltor implementerats.

Lyckligtvis är plastikkirurgi tillgänglig så att pulverformade peruker och bivax är saker från det förflutna - som de borde vara. Många människor söker olika förfaranden på grund av de minimalt invasiva teknikerna, som inte bara ger snabbare och mer naturliga resultat, men kräver också minimal återhämtningstid.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.