De Afrikaanse prinses

by Sonia Sampayo | Travel |
ISBN: 9789022558638 Global Overview for this book
Registered by Linniepinnie of Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on 3/4/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Linniepinnie from Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Friday, March 4, 2011
Een westerse vrouw wordt verliefd op een Afrikaanse muzikant - en wordt zijn derde vrouw.
Tijdens een optreden als danseres leert Sonia de Senegalese muzikant Pap Ndiaye kennen. Hij is overduidelijk in haar geïnteresseerd, en hoewel ze de boot eerst afhoudt, weet hij haar toch voor zich te winnen. Al vrij snel vraagt hij haar ten huwelijk. Dolgelukkig gaat ze na haar huwelijk met hem mee naar Senegal om kennis te maken met haar schoonfamilie. Die blijkt te bestaan uit zijn twee eerste vrouwen en hun kinderen... Sonia voelt zich bedrogen en in de steek gelaten. De man die ze in Spanje heeft leren kennen, lijkt hier wel een vreemdeling die absoluut geen tijd voor haar heeft. Ze overweegt zelfs om op het vliegtuig naar huis te stappen en Pap te vergeten, maar dan raakt ze ondanks alles bevriend met zijn eerste vrouw. Zij sleept Sonia door... de moeilijke momenten heen en doet haar beseffen dat ze voor zijn liefde wil vechten.

Journal Entry 2 by Linniepinnie at CoffeePlaza in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, July 3, 2011

Released 11 yrs ago (7/3/2011 UTC) at CoffeePlaza in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!
Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (Linniepinnie) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.
Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing.
Klikkerdeklik naar www.bookcrossing.nl.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.