Jakten

by Derek Lambert | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 8204020678 Global Overview for this book
Registered by SusieBlues on 8/4/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by SusieBlues on Wednesday, August 4, 2010
Fra baksiden på boka:
Spioner. Forræderi. Muldvarp. For de fleste er dette bare dramatiske ingredienser i en spenningsroman. For avhopperen Mikhail Jasjin er det blodig virkelighet - med han selv som hovedperson!
Tommeskruene settes i ham fra to kanter: amerikanerne presser på for å få ham til å fortelle om det sovjetiske romforskningsprogrammet og grunnen til at han hoppet av. Og han vet at sovjeterne er like interessert i at han skal tie. De har sendt drapsmannen Tal etter ham for å forsikre seg om at han virkelig holder tett - for alltid! Dermed begynner den forferdelige jakten med livet som innsats - en nådeløs kamp mellom agenter fra de to supermaktene, og Mikhail Jasjin befinner seg mellom dobbel ild!

Journal Entry 2 by wingOsloS-OBCZwing at -- wild release somewhere in Oslo, Oslo fylke Norway on Sunday, September 19, 2010
Sluppet fri i sonen. Tusen takk!!

Journal Entry 3 by wingOsloS-OBCZwing at -- wild release somewhere in Oslo, Oslo fylke Norway on Sunday, October 24, 2010
Her har vi et godt eksempel på hvorfor det er viktig å merke BookCrossing-bøker på mer enn ett sted. Denne boka hadde bare merking inni, på første ark, og den siden har nå blitt revet ut av en eller annen og har forsvunnet. Det var jo ikke særlig hyggelig gjort! Folk er ikke så hyggelige alltid. >:-( Boka har blitt med LeishaCamden hjem for å bli merket skikkelig og så sluppet fri i sonen igjen. Bedre lykke neste gang. :-)

Journal Entry 4 by wingOsloS-OBCZwing at OsloS-OBCZ in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway on Tuesday, January 12, 2016

Released 6 yrs ago (1/13/2016 UTC) at OsloS-OBCZ in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Denne boka har blitt helt glemt bort, men nå skal den endelig ut og reise igjen ... !! Den blir med på treff i morgen og blir satt igjen i sonen hvis ingen tar den med seg.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.