Naamiohuvit

by Terry Pratchett | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: 9512347814 Global Overview for this book
Registered by Triamy of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/4/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Triamy from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 4, 2009
Suuri Kuu -kirjakauppalöytö. Kaupassa ollessani muistelin ihan että tätä mulla ei vielä ole. "Vai onko sittenkin... Hmmm... Ei. Tätä en vielä omista! Olen varma siitä."

Ja halvalla kun sai, (siis tooooooosi halvalla) ostin tietysti kaksi, jotta voisin vapauttaa niistä toisen. Terry Pratchetteja en ole tähän mennessä vielä vapautellut, koska kerään niitä, (figuurikokoisia T.P. -klooneja juoksentelee täällä hyllyilläni...) enkä halua liimata purkalla ja räällä BC-koodeja niiden sisälehdille tai kansiin, enkä myöskään halua ostaa monen euron kirjoja vain vapauttamisen riemusta.

Muttamutta... kotiin päästyäni mikäs komeileekaan jo kirjahyllyssäni? Naamiohuvit! Olisiko jo korkea aika laittaa pieni lappunen kukkaroon tai käsilaukkuun missä on lista omistamistani Pratchetteistä...

Nyt käsissäni on siis kaksi ylimääräistä Naamiohuvia joista toisen voisin vapauttaa ja toisen antaa vaikka lahjaksi jollekin tutulle... tosin se edellyttäisi sitä että minulla olisi tuttuja jotka pitävät Terrystä (koska oma-lehmä-ojassa -lahjat on aika itsekkäitä kuitenkin...) tai yleensäkin sitä että minulla olisi tuttuja! Joten edessä taitaa olla kahden Naamiohuvin vapauttaminen lähiaikoina. (Rekisteröidään ja vapautellaan nyt kuitenkin yksi ensin ja katsotaan sitä toisen kahleiden avaamista sitten myöhemmin.)

Kirjan hyvyydestä en tiedä koska en sitä vielä ole lukenut, mutta epäilen että pidän siitä niinkuin olen pitänyt muistakin saman kirjailijan Kiekkomaailmatuotoksista.

Pahvikuoren teksti:
"Outo kummitus vaanii Ankh-Morpokin oopperatalon pölyisissä sokkeloissa... Se on ilmeisen murhanhimoinen, ja kummituksen tiliin on pantu useita oopperassa sattuneita kuolemantapauksia.
Vähemmästäkin voi viaton sopraano joutua kauhun valtaan, ja juuri niin on käynyt laulajan uraa aloittelevalle Perdita-neidolle, alias Agnes Saivareiselle. Oopperan kummituksen ohella häntä huolestuttavat kotipuolesta tulleet noidat, jotka eivät perusta tytön taiteellisista haaveista.
Edessä on ilta oopperassa: musiikillisia elämyksiä, juhlayleisö joukossaan kaksi teräväkärkiseen hattuun pukeutunutta tiukkaa daamia, kauhistunut kummitus ja kissa, joka saattaa olla yhden jos toisenkin arvoituksen avain...."

Journal Entry 2 by Triamy from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 20, 2009
Otan tänään tapaamiseen mukaan. Jos ei kelpaa siellä kellekään niin tuon takaisin kotihyllyyn.

Journal Entry 3 by Triamy at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 20, 2009

Released 12 yrs ago (5/20/2009 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tapaamiseen jäi. Hyviä lukuhetkiä. :)

Journal Entry 4 by Margih from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 20, 2009
Nappasin miitistä, koska en ole lukenut vielä yhtään Pratchetin kirjaa, mutta mieli on tehnyt! Eli nyt kohta aletaan korjata tätäkin puutetta :)

Journal Entry 5 by Margih at Koskikara in Valkeakoski, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 7, 2020

Released 1 yr ago (8/7/2020 UTC) at Koskikara in Valkeakoski, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Pankkiautomaatti. Lukuiloa Löytäjälle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.