Anna meille siivet

by Louise Erdrich | Literature & Fiction |
ISBN: 9516432379 Global Overview for this book
Registered by CandyDarling of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 9/5/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by CandyDarling from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, September 5, 2008
Alkuteos: Love Medicine, julkaistu 1985.

Takakannesta:
Et ole koskaan ennen lukenut tällaista kirjaa. Kukaan ei ole koskaan ennen kirjoittanut tällaista kirjaa. Kuulet aikamme intiaanien kertovan oman tarinansa omalla äänellään, sisältäpäin. Koet heidän maailmansa hätkähdyttävän läheiseksi ja kiehtovan vieraaksi. Elät heidän mukanaan – alkuvoimaisen väkevästi, riipaisevasti ja nautittavasti.

Sillä Louise Erdrich on tavoittanut sanoin selittämättömän: alitajuisen, myyttisen ja maagisen voimavirran, joka ohjailee ihmiskohtaloita syvältä mielen uumenista, sanallisen ilmaisun ulottumattomista. Ja mikä taianomaisinta – pystynyt välittämään tämän ihmisen mykän sisäpuolen niin että elämme mukana rajuissa ja ainutkertaisissa mystisissä elämyksissä ja kokemuksissa ja tunnemme niiden tenhon ja tehon.

”Anna meille siivet on mahtava ja intohimoinen esikoisromaani”.
--The Times

Journal Entry 2 by CandyDarling at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, July 8, 2019
Anna meille siivet on perhekronikka, joka kertoo erään Pohjois Dakotassa (USA:n ja Kanadan rajalla) elävän Chippewa-heimoon kuuluvan suvun eri jäsenten tarinan. Tarina kerrotaan eri henkilöiden näkökulmista, ja vanhimmat tarinat sijoittuvat 1900-luvun alkuun, ja uusin tarina, jolla kirja alkaa, sijoittuu vuoteen 1981.

Pidin kirjasta, se oli lämminhenkinen vaikka mukaan mahtui monenlaisia surullisia kohtaloita. Kirja ei pitänyt minua koulussaan niin tehokkaasti, kun siinä ei ollut mitään yhtenäistä juonta, mutta lopulta tarinat muodostivat eheän kokonaiskuvan.

Released 4 mos ago (7/27/2021 UTC) at Tyrvään Manta -patsas in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja on sairaalan edustalla Tyrvään Manta -patsaan juurella. Otin kuvan kirjasta patsaan sylissä, mutta kovan tuulen takia sijoitin sen alemmaksi.

-----------------------------------------

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan, ja jos päätät lukea sen, olisi kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Sitten voitkin joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai laittaa maailmalle uutta lukijaa etsimään ja ilahduttamaan. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.