* Ring * het Nederlandse BookCrossers Kattenjournaal

Registered by Arja on 4/16/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
27 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Arja on Saturday, April 16, 2005
 align="right">Dit is een journal waarin BookCrossers hun kat voorstellen aan de hand van foto
Een papieren boek. Met kaft. Dus niet online dan wel digitaal, maar een echt, papieren, analoog, driedimensionaal, ruimtelijk boek (iets in deze zin zal wel niet correct zijn).

Nutteloos? jazeker. maar wel leuk. wie doet mee?

Arja
nrrdgrrl
iiwi
Elefteria
Plinius
draakje
Mayti
Joshua-Mozes
powerhouse
Angela
missc1967
1972Galadriel
croixdeguerre
kibas
saela
skoopmanschap & TearSong
AnnevO
elsje86
Gnoe
dutch-flybabe
bontekever
061019alexandra
Xamantha
myranya
en weer terug naar Arja!

Edit: Het is nu 2010, morgen is de BookCrossConventie in Amsterdam en dat leek me een leuke gelegenheid om de poezen van de plank te halen en mee te nemen. Er zijn vast meerdere bookcrossers die de journaals (inmiddels 2) willen bekijken. ook starten we een nieuwe ronde. De nieuwe deelnemers:

Boekenspookje
LenaLena
Plinius
.. jij? PM naar Arja als je ook wilt meeschrijven.


LET OP! Omdat de journaals veel persoonlijke entries hebben, vinden we ze best waardevol. Daarom wil ik jullie vragen of je de boekjes niet per post wilt versturen, maar persoonlijk of via koerier naar de volgende deelnemer wilt laten reizen. Dit omdat bij tnt post nog wel eens wat zoek raakt. Soms zullen de journaals daardoor wat langer bij een bookcrosser zijn, maar dat is niet erg.

Journal Entry 2 by Arja at on Saturday, April 23, 2005

Released 16 yrs ago (4/23/2005 UTC) at

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

meegegeven aan nrrdgrrl, zodat zij haar vee erin kan beschrijven.

Journal Entry 3 by nrrdgrrl from Tunbridge Wells, Kent United Kingdom on Saturday, April 23, 2005
ik heb 'm ik heb 'm [grijns]
hij's aaibaar en interessant. hij zo zomaar zelf een kat kunnen zijn.
en ik ben erg tevreden dat ik het op slinkse wijze in handen heb kunnen krijgen. ga mijn best doen op het op waardige wijze voort te zetten!

Journal Entry 4 by Arja on Tuesday, May 17, 2005
verhuisprioriteiten sloegen toe in huize nrrdgrrl, daarom is het journaal zonder haar entry bij mij beland. wel heeft zij een boekenlegger toegevoegd, vast iets met kasten uitruimen en spullen verhuizen dan wel wegwerken.
ik voeg nog wat bonusfotomateriaal toe en stuur het gauw door naar iiwi. de herkansing voor nrrdgrrl volgt in de toekomst.

Journal Entry 5 by Arja at on Tuesday, May 17, 2005

Released 16 yrs ago (5/18/2005 UTC) at

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:


Journal Entry 6 by wingiiwiwing from Zeist, Utrecht Netherlands on Saturday, May 21, 2005
Kira heeft het boek ontvangen. Ze snuffelde eraan, streek er met haar hoofd langs en dacht: "Op de ringboekenstapel". :)Kira heeft al veel beleefd, maar weinig daarvan weet haar baasje, die haar pas kreeg toen ze 12 was ("12! Phuh, de dierenarts zei laatst nog dat het net leek of ik 8 was!")

To be write

Journal Entry 7 by wingiiwiwing from Zeist, Utrecht Netherlands on Thursday, June 23, 2005
Door de hitte (?) zijn twee bladzijden met foto's van Arja's poes aan elkaar gaan plakken. Ik heb ze zo goed als dat ging weer van elkaar gekregen, maar er is wel wat fotospul blijven zitten op een van de foto's. :(

Ik heb een a4 papiertje tussen de bladzijden gelegd, zodat de foto's niet weer aan elkaar blijven plakken.

Journal Entry 8 by wingiiwiwing from Zeist, Utrecht Netherlands on Thursday, June 23, 2005
Naam: Kira.

Leeftijd: 12.

Gewicht: 4 kilo.

Uiterlijk: Koe.

Houdt van: slapen, Royal Canin, kip in gelei, aaien, de vensterbank. En Bach natuurlijk.

Houdt niet van: buiten, fototoestellen, vis, als de trein fluit, te laat eten krijgen.

Grootste angst: stofzuiger (brr).

Favoriete hangplek: Donkerrood plaid op de dekenkist.

Favoriete plant: de niet stekelige cactus.

Hobby's: Achter mijn staart aan rennen, mijn vacht likken, iiwi's veters strikken (dat kan ik nog niet zo goed, maar jagen op de veters, dat kan ik wel), insecten vangen, op de tafel springen als iiwi een BC-boek labelt.

favo website: http://www.broenink-art.nl/maukie2.swf

Journal Entry 9 by wingiiwiwing from Zeist, Utrecht Netherlands on Thursday, June 23, 2005
Gaat tijdens de Castricum meeting op weg naar Elefteria.

Journal Entry 10 by Digimike from Beekbergen, Gelderland Netherlands on Tuesday, June 28, 2005
En nu heb ik het meegenomen van de meeting in Castricum, in plaats van Elefteria. Gelukkig wonen we vlakbij elkaar, dus ik zal het binnenkort aan haar overhandigen. Mag ik er voor die tijd nog even iets inschrijven over mijn eigen katten?

Journal Entry 11 by Digimike from Beekbergen, Gelderland Netherlands on Wednesday, June 29, 2005
Wat leuk om de poezenverhalen van Arja en Iiwi te lezen! Ik ben heel benieuwd naar alle andere verhalen... Ik heb jullie in elk geval -heel illegaal- voorgesteld aan een aantal boerderijkatten: Tutje, Alien, Rooie en Kleine. Maar stiekem komen ook Schildpad, Knuffel en wat kittens langs in mijn verhaaltje en foto's. Bij ons heb je namelijk bijna elk jaar wel weer andere katten op bezoek en ze zijn allemaal welkom. Er zijn genoeg beschutte plekjes en ook is er voldoende eten en drinken. Maar semi-wilde katten zoeken toch hun eigen weg en dat betekent vaak dat ze in de zomer wegtrekken. En heel soms komen ze dan weer terug, dat is altijd feest. Voor de rest is het alleen maar hopen dat ze het goedmaken.
Het poezenboekje gaat vrijdag naar de rechtmatige eigenaar, Elefteria.

Journal Entry 12 by Elefteria from Enschede, Overijssel Netherlands on Friday, July 1, 2005
via Castricum en Digimike kwam het boek vanavond bij mij terecht. samen met nog honderden andere bc-boeken. mooie verhalen, leuke foto's. ik ga de verhalen van Spinoza, Camille en Augustinus toevoegen.

Journal Entry 13 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Saturday, July 23, 2005
Vandaag kreeg ik het Nederlande Bookcrossers Kattenjournaal in mijn handen gedrukt van Elefteria. Het boek komt op een heel goed moment want donderdag krijgen we een nieuwe kat erbij: Boris een echte 'Bookcrossing Kat'. Via het BC-forum heeft Boris een nieuw huis gevonden en nu komt hij bij ons wonen. Ik zal over de kennismaking tussen Boris en Nala, ons 4-jarige katten-dametje in het kattenjournaal schrijven.

Journal Entry 14 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, August 23, 2005
Het kattenjournaal is nu al een maand bij mij in huis en ik kom er niet toe om er in te schrijven, er zat weliswaar 2,5 week vakantie in die maand maar toch, véél te lang vind ik. We hebben Boris een week in huis gehad, zijn daarna op vakantie gegaan en Boris ging uit logeren, nu is hij pas weer een dag hier. Hij wilde steeds maar naar buiten (bij mijn schoonouders waar hij logeerde ook, maar hij mocht niet) en gisteren heb ik hem laten gaan. De hele dag hebben we hem meteen niet meer gezien. Er zijn veel diepe achtertuinen, echte jungles tussen de huizen in onze buurt en hij glipte van de ene tuin in de andere. Een paar keer hebben we een glimp van hem opgevangen maar hij liet zich niet lokken. Door deze zoekactie hebben we wel opeens een stuk meer contact met de buurt gekregen. Heel veel mensen keken naar hem uit en meldden bij ons dat ze hem gezien hadden. Toen het donker was, was hij er nog niet. Ik ben opgebleven en heb de buitendeur open laten staan en ja hoor, daar was meneer, om 11 uur 's avonds lustte hij wel een hapje eten en kon gelukkig ons huis terug vinden. Hij blijft nu maar even binnen, maar voor hoelang? Als hij 'huilt' dat hij naar buiten wil ga ik vast weer overstag.

Ik stuur het kattenjournaal door naar Plinius, ik sta een eindje verderop op de lijst dus misschien komt hij nog eens bij mij langs.

Journal Entry 15 by Plinius from Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, August 24, 2005
ik moet dit ZELF schrijven! Poeka slaapt en is niet beschikbaar voor commentaar, MauMau werkt op de wasmachine aan een geheel nieuw spinconcert en ze is gepikeerd omdat ik geen verschil kan horen tussen al haar concerten - excuses -

*edit*
ik vind nu pas Pippi Langkous' kaart met afbeelding van een vorstelijk slapende kat! Dank je, Pippi!

Journal Entry 16 by Plinius from Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, August 30, 2005
dit is een heel leuk journal aan het worden, ik wil het nog wel eens zien als het vol is! Erg genoten van Digimike's verhaal over de boerderijkatten. Vandaag stuurde Elefteria foto's van Spinoza, Camille en Augustinus die ik bij haar verhaal ga plakken en mijn eigen verhalen zijn ook bijna compleet. Foto's zoeken en kijken wie de volgende is.

Journal Entry 17 by Plinius from Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, September 4, 2005
dit gaat morgen op de post. Allerlei scan- en printproblemen hebben me dwarsgezeten, en ik ben niet blij met de kwaliteit van de afdrukken, maar het is gelukt. Tien pagina's gevuld, kunnen jullie daar tegen?

Journal Entry 18 by draakje from Soest, Utrecht Netherlands on Saturday, September 10, 2005
Eergisteren ontvangen, wat een leuke verhalen staan er in. Ik zal er eens goed voor gaan zitten om het verhaal van mijn rode jeweetwelkater te doen.

Journal Entry 19 by draakje from Soest, Utrecht Netherlands on Monday, November 7, 2005
Het journaal ligt al weer veel te lang hier en ik weet niet wanneer ik erin zal gaan schrijven. Ik vraag Mayti om haar adres en dan gaat het journaal verder. Misschien kan ik later een bijdrage leveren!

Journal Entry 20 by draakje from Soest, Utrecht Netherlands on Monday, November 7, 2005
vandaag op de post gedaan naar Mayti.

Journal Entry 21 by Mayti from 't Harde, Gelderland Netherlands on Tuesday, November 8, 2005
Wat een prachtig boek heb je er van gemaakt, Arja! Het is al uitgebreid besnuffeld door Sylvester (niet de slimste, wél de nieuwsgierigste van het stel) en ik ga meteen op zoek naar foto's.
Vreselijk leuk om de andere verhalen te lezen. Heerlijk dat kattengedrag.
Alvast een spreuk die in dit huis nogal van toepasing is: De hond heeft een baas, de katten een slaaf.

Journal Entry 22 by Mayti from 't Harde, Gelderland Netherlands on Sunday, November 20, 2005
Zo, weer een aantal pagina's gevuld. Helaas gaat het knippen en plakken me met de computer beter af, maar het zit erin.
Ik zou het journaal graag nog eens lezen als het zijn hele ronde heeft gedaan.

Zodra ik het adres heb van Joshua-Mozes, gaat het kattenjournaal verder op reis.

Journal Entry 23 by Joshua-Mozes from Utrecht, Utrecht Netherlands on Monday, November 28, 2005
Ik ontving het boek afgelopen woensdag al, maar door geen internet op mijn eigen computer, en ziek zijn, kon ik het vandaag pas registreren

Ik heb de verhalen al gelezen, en ...oh... zoóóóóóó herkenbaar

Nu ga ik mijn eigen entry (in dit boek) maken. Zo gauw ik tijd vind, en dat is pas na Sinterklaas...

Journal Entry 24 by wingiiwiwing from Zeist, Utrecht Netherlands on Tuesday, November 29, 2005
Joshua Mozes is een collega van mij, en omdat hij tot sinterklaas geen tijd heeft om een entry te maken, heb ik het kattenjournaal even geleend om de nieuwe verhalen te lezen. :)

Journal Entry 25 by Joshua-Mozes from Utrecht, Utrecht Netherlands on Tuesday, December 6, 2005
En weer terug gekregen van iiwi.

Hoop dat Anoesja, mijn kat, me niet gaat tegenwerken als ik iets ga schrijven.
Want dat doet ze elke keer als ik bezig ben....

Journal Entry 26 by Joshua-Mozes at on Wednesday, March 8, 2006

Released 15 yrs ago (3/9/2006 UTC) at

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Het boek gaat op de post naar powerhouse, ik moet melden dat ik erg lang heb gedaan over mijn entry (3 maanden!) maar ik heb het goedgemaakt door 32 bladzijden tekst en foto's in het journaal. Bovendien stuur ik een tweede leeg boekje mee dat als tweede deel kan dienen

Journal Entry 27 by powerhouse from Culemborg, Gelderland Netherlands on Sunday, March 12, 2006
Gisteren het kattenjournaal in de bus, vanmorgen alles gelezen, ademloos. wat is dat toch, dat poezenlevens zulk geweldig leesvoer zijn? Ik heb ook een boel verhalen, moet even de tijd vinden om ze op te schrijven. Er komt direct van alles boven, van een jong katertje dat een levende duif meebracht die hem bijna deed opstijgen, van de allerliefste kater ter wereld (ja, ik had het geluk) die zich door baby voetbalsmurfje heel hard met het kopje op de grond liet timmeren en niets deed, helemaal niets deed, zich zelfs niet probeerde los te rukken. Van de dood van beide katers, één op 11 september, die bewuste 11 september, een uurtje na de vliegtuigen, onder een auto. De ander tussen de kaken van een hond. beide gelukkig op hoge leeftijd. Van Sita, de enig overgeblevene, die zo neurotisch is dat we het haar niet gaan aandoen om meer katten te nemen, al verlangen wij daar wel regelmatig naar. De kat als geel-groene draad: neem een kat in je armen en je bent geaard, jullie kennen dat gevoel neem ik aan. Tot gauw!

Journal Entry 28 by powerhouse from Culemborg, Gelderland Netherlands on Friday, May 12, 2006
Eindelijk dan en excuses voor de vertraging. Ik ben er wel weemoedig van geworden, 9 katten gehad en nog één in leven. De dood van Tambu grijpt me nog aan, al twee jaar lang durf ik niet naar zwarte katten te kijken omdat ik steeds zoek of hij het is. Terwijl hij het niet zijn kán maar zoveel liefde voor een kat gaat niet zomaar over in louter herinnering. Door naar de volgende.

Journal Entry 29 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, May 23, 2006
Vandaag ontvangen van de postbode. Al een stuk in gelezen. Wat een heerlijke foto's en verhalen. Ik zal zo snel mogelijk zelf een bijdrage gaan leveren aan dit geweldige boek zodat onze Suus trots op me kan zijn !

Journal Entry 30 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, June 22, 2006
Sorry, niet gelukt om iets te schrijven. (wel om te lezen trouwens, heerlijk die verhalen !!) Ik wil wel een herkansing, ergens heel veel later maar nu moet het door. En dan ga ik ook nog eens de ringlijst door de war schoppen om het door te geven op de Castricum-meeting zondag. Aan Galadriel of aan Angela...... (Arja pas jij de lijst dan aan?)

Journal Entry 31 by wing1972Galadrielwing from Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, June 25, 2006
Gekregen van missc1976 :) leuk leesvoer!

Journal Entry 32 by wing1972Galadrielwing from Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, July 3, 2006
Wordt vandaag verstuurd naar Croixdeguerre.

Journal Entry 33 by rem_KVI-716666 on Wednesday, July 5, 2006
Kon me totaal niet herinneren dat ik me hier voor op had gegeven, dus het was een grote verrassing dat beide boekjes (wel verwarrend die verschillende BCID nummers) vandaag op de mat ploften. Maar goed, genoeg te vertellen. Ik zal er binnenkort tijd voor vrij (proberen te) maken.

Journal Entry 34 by rem_KVI-716666 on Sunday, September 3, 2006
sorry, sorry, sorry. Geen tijd gehad, geen zin, geen inspiratie. Ik stuur het van de week door naar de volgende schrijver.

edit: op verzoek van Arja heb ik er toch nog wat van geprobeerd te maken ;-)

Journal Entry 35 by Kibas from Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, September 24, 2006
Gisteren ontvangen. Ik heb het met veel plezier en een regelmatige gniffel gelezen. Mijn katten en ik zullen er binnenkort in schrijven.

Journal Entry 36 by Kibas from Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, October 7, 2006
Ik heb mijn bijdrage aan dit erg leuke boekje geleverd. Hij gaat door naar de volgende.

Journal Entry 37 by saela from Zutphen, Gelderland Netherlands on Friday, October 13, 2006
Van de week ontvangen en gelijk gelezen. Heerlijk herkenbaar. Ik ga er binnenkort en stukje in schrijven over Ari onze geweldige kat.
Heb het boek alweer veel te lang in handen. Het moet weer naar de volgende.
Zodra ik het adres heb gaat hij op de post.

Journal Entry 38 by saela from Zutphen, Gelderland Netherlands on Friday, December 15, 2006
Het was nog beter dan ik dacht. Heb het boek natuurlijk veel te lang bij me gehouden. Het is nu op weg naar Skoopmanschap.

Journal Entry 39 by skoopmanschap from Woudenberg, Utrecht Netherlands on Wednesday, February 7, 2007
Oei! helemaal niet gejournaled! Sorry sorry sorry.

Hij ligt hier al veel te lang. Ik heb er vanavond direct in geschreven. TearSong wil ook nog een bijdrage leveren, en dan gaat ie als het goed is later deze week weer op reis.

Released 14 yrs ago (3/26/2007 UTC) at Controlled Release in Controlled Release, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Het journaal is nu onderweg naar AnnevO

Journal Entry 41 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, March 28, 2007
En ze zijn gearriveerd! Ik ga eens rustig lezen en schrijven; wie weet dat Chico wel komt helpen...

Journal Entry 42 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, May 7, 2007
Vandaag eindelijk geschreven, nadat ik alle verhalen al lang had gelezen en een tijdje had kunnen nadenken over wat er nu precies in moest komen. Ik ga de volgende een PM sturen en in de tussentijd op zoek naar een paar leuke plaatjes van Generaal en Chico.

edit 11/05/07: De journals gaan vandaag op weg naar Elsje86.

Journal Entry 43 by elsje86 from Rhenen, Utrecht Netherlands on Tuesday, May 22, 2007
Ik was vorige week heel de week niet thuis, maar nu zijn de journals dan toch veilig bij mij aangekomen. Leuk!

*24-06*
Aiaiai, deze ring is al erg lang bij mij, ik heb ong. 2 weken geleden Gnoe een berichtje gestuurd, maar nog niks gehoord. Ik probeer het nog een keertje.

*26-06* Ja hoor, deze keer wel reactie van Gnoe, pm was niet aangekomen. Ik heb de boeken gister op de post gedaan. Ik heb er met veel plezier in gelezen, maar er zelfs niks bijgeschreven. Ik had me opgegeven voor deze ring toen ik zelf in een dierenasiel werkte, ik wilde eigenlijk wat schrijven over de katten daar met foto's erbij. Maar door verhuizing kom ik daar nu bijna nooit meer, dus had verder niet echt iets te schrijven.

Journal Entry 44 by Gnoe from Utrecht, Utrecht Netherlands on Thursday, June 28, 2007
Spannend! Hopelijk heb ik snel tijd om het journaal (of eigenlijk zijn het er nu 2) grondig te gaan besnuffelen.

Update 4 juli 2007
Eerlijk gezegd had ik een beetje ambivalente gevoelens toen het kattenjournaal bij me in de bus lag. Toen ik me opgaf voor deze ring had ik namelijk nog 2 katten (heerlijke maatjes) en inmiddels nog maar eentje... Ik moest dus even een kleine hobbel nemen om het daadwerkelijk open te slaan. Maar gelukkig heb ik daar niet te lang mee gewacht! Want ik vond het erg leuk om alle kattenverhalen te lezen :))

Het zijn werkelijk allemaal prachtbeesten!

En een aantal verhalen helpt misschien ook in de beslissing om wel of geen gezelschapheer of -dame voor onze Juno in huis te nemen ;)

Overigens is de boekenlegger van nrrdgrrl onderweg ergens blijven steken.

Update 16 juli 2007
Het journaal is wat langer blijven liggen dan mijn bedoeling was, want toen de foto's al geprint klaar lagen deden zich opeens ontwikkelen voor op het kattenfront! We hebben een nieuwe :))

Dit is het journaal waarin ik mijn kattenverhaal heb gezet, ook al is de chronologie nu wat door de war omdat er ook al in deel 2 is geschreven. Maar ik vond het zonde van die witte pagina's :)

Verbazend overigens dat er geen wolken kattenharen uit het journaal opstoven!!!

Journal Entry 45 by dutch-flybabe from Lent (gem. Nijmegen), Gelderland Netherlands on Friday, July 20, 2007
Wat een heerlijk boek! Ik ben al op éénderde en bedacht dat ik het wel even moet melden :-)

Released 13 yrs ago (1/14/2008 UTC) at A mailbox in town in Ede, Gelderland, Netherlands -- Controlled Releases

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:
Ja ja, het is zover. Het journal is geschreven (in het tweede boekje weliswaar) en de kattenjournaals gaan op reis naar Bontekever. Lees en schrijf ze!

Journal Entry 47 by bontekever from Hoogeveen, Drenthe Netherlands on Thursday, March 6, 2008
SORRY SORRY SORRY

Helemaal vergeten te melden!!!

De boeken zijn veilig bij mij aangekomen en ik zal er zsm iets in schrijven!!!

______

Wat leuk om al die verhalen te lezen! En wat een leuke foto's allemaal! Een knuffel aan al jullie poezels!!

De boeken gaan op weg naar de volgende in de lijst!

Journal Entry 48 by 061019alexandra from Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands on Friday, April 25, 2008
bij mij aangekomen!

Journal Entry 49 by 061019alexandra from Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, May 14, 2008
Dit deel heb ik vandaag gelezen. Wat ontroerend, lachwekkend en soms ook herkendbaar.
Mijn oudste kat heeft mij ook door de ergste depressie's heen geholpen.
Nu deel 2 lezen en onze katten avonturen inschrijven.

Journal Entry 50 by 061019alexandra at Bookring, Book Ring -- Controlled Releases on Sunday, August 3, 2008

Released 13 yrs ago (8/3/2008 UTC) at Bookring, Book Ring -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

op naar Xamantha

Journal Entry 51 by Xamantha from Ochten, Gelderland Netherlands on Wednesday, August 6, 2008
Wat een feest om alleen al de envelop open te maken! Geweldig, hier ga ik samen met mr.Xamantha enorm van genieten!

Journal Entry 52 by Xamantha at on Wednesday, December 10, 2008

Released 12 yrs ago (12/10/2008 UTC) at

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vanmorgen op weg gegaan naar Myranya!

Journal Entry 53 by myranya from Zeist, Utrecht Netherlands on Friday, December 19, 2008
Net even druk met de Midwinterfair en dergelijken, maar nu ga ik 'm rustig lezen. Wat ziet het er leuk uit!!!

Journal Entry 54 by myranya at Controlled Release, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Monday, June 29, 2009

Released 12 yrs ago (6/28/2009 UTC) at Controlled Release, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toen ik 'm kreeg, liep Zeerox net op z'n aller-laatste pootjes... is 2 januari 2009 overleden. Toen kon ik niet meteen over hem schrijven. Maar nu dan eindelijk alles geschreven, over hem en mijn andere poes Silvie, de plaatjes uitgeprint (m'n eigen printer doet 't niet), en meegenomen naar Castricum. Phoenix-flight gaat 'm (ze) naar Arja koerieren. Dank je Phoenix-Flight, en dank je Arja voor deze prachtige ring!

Journal Entry 55 by Arja on Monday, October 5, 2009
de poezen zijn weer thuis. wat heerlijk om alle JE's te lezen en foto's te bekijken. het blijven eigenwijze beesten zeg, die katten. dank allemaal voor jullie bijdrage!

Journal Entry 56 by Boekenspookje from Zoetermeer, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, April 18, 2010
Samen met deel 2 gekregen van Arja tijdens de conventie in Amsterdam. binnenkort zal ik ook mijn kattenkrabbels toevoegen. Bedankt voor al jullie bijdragen alvast, het is erg leuk om te lezen.

Journal Entry 57 by Boekenspookje at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 20, 2010

Released 11 yrs ago (6/20/2010 UTC) at Castricum, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vandaag neem ik dit boekje, samen met deel 2, mee naar de BookCrossmeeting. Joanazinha is zo vriendelijk om voor koerier te spelen naar Lenalena, die de volgende lezer/schrijfster zal zijn.
Het was erg leuk om te lezen. Voor de zekerheid heb ik alle journal's gescand. Als ik tijd heb ga ik deze op photobucket zetten.

Journal Entry 58 by LenaLena at Hoevelaken, Gelderland Netherlands on Thursday, July 1, 2010
Vandaag per speciale koerier binnengekregen (samen met deel 2). Wat een prachtig boekje! Ik ga eens lekker genieten van alle verhalen die erin staan en vervolgens het mijne (in deel 2) toevoegen.

Journal Entry 59 by LenaLena at Hoevelaken, Gelderland Netherlands on Sunday, November 14, 2010
Excuses dat het allemaal zo lang duurde, maar mijn bijdrage staat er nu ook in. Wat een prachtige verzameling katten is dit toch geworden! Bedankt dat ik er ook in mocht schrijven. Ik zie dat de volgende Plinius is, ik zal contact opnemen om de boeken bij haar te krijgen.

Journal Entry 60 by Plinius at Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, January 16, 2011
Gisteren gekoerierd door Gala. Ik verheug me op alle nieuwe verhalen en vertel zelf verder.

Journal Entry 61 by Plinius at Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Friday, September 2, 2011
De mutaties in de familie bijgewerkt. Fijn om dit journaal weer te hebben gezien, en ik was niet de enige: partner, Tante en andere bezoekers hebben telkens weer gebladerd en genoten.

Journal Entry 62 by Plinius at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, September 2, 2011

Released 9 yrs ago (9/4/2011 UTC) at Castricum, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:
Hello finder! If you read this, you have found a travelling book. Congratulations! You can read this book, make a note of how you liked the book (it's free and you can stay anonymous if you like) and release it 'in the wild' or pass it on to someone else. If you want to follow the book on its 'world tour' you'd better register as a new bookcrosser. You could mention my name (Plinius) as Referring Member. I would appreciate that very much. There's an explanation in Dutch at http://www.bookcrossing.nl/ and there's also a Dutch forum http://www.bookcrossing.com/forum/15 Have fun reading and bookcrossing! Plinius Hallo boekvinder, als je dit leest heb je een zwerfboek gevonden, gefeliciteerd! Je kunt dit boek lezen, hopelijk is het iets dat je leuk vindt, je kunt je mening erover hier opschrijven (gratis, spamvrij, en je kunt anoniem blijven als je wilt) en het weer doorgeven of loslaten 'in het wild' voor een volgende lezer. Als je net als ik het boek wilt volgen op zijn wereldreis kun je ook bookcrosser worden. In dat geval zou je mijn naam (Plinius) kunnen vermelden als Referring Member. Dat zou ik leuk vinden. Nederlandse uitleg vind je op http://www.bookcrossing.nl/ en er is ook een Nederlands forum op http://www.bookcrossing.com/forum/15 Veel lees- en BookCrossplezier gewenst! Plinius

Journal Entry 63 by Arja at Hilversum, Noord-Holland Netherlands on Monday, September 5, 2011
De journaals zijn weer 'thuis' aanbeland en blijven hier voorlopig, tot er weer nieuwe poezenactiviteiten opgestart worden in bookcrossland.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.