Rottasankari

by Seppo Jokinen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Sii1 of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/5/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Sii1 from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 5, 2023
CrimeTime Helsinki, 2020, pehmeäkantinen 368 sivua. Komisario Koskinen sarjan 24. osa. Takakannesta: "Poliisia kohti ammutaan Tampereella ja syyttävä sormi osoittaa Komisario Koskista. Eikä vain tunteja myöhemmin tullut pommiuhkaus helpota rikoskomisarion päivää. Vastoinkäymisiä enemmän Sakari Koskista vaivaa, kuka elvytti yksityisasunnossa murhayrityksen kohteeksi joutuneen naisen keskellä yötä. Kuka on se vaatimaton sankari, joka pelasti ihmishengen, mutta livahti kuin rotta teille tietymättömille?"

Journal Entry 2 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, May 11, 2023
Erittäin hyvä Koskinen kirja taas! Täytyy kyllä kunnioittaa kirjoittajaa, kun on osannut tehdä näin hyvän sarjan (suurin osa lukemistani sarjan kirjoista ovat olleet erittäin hyviä), joka jatkuu aina vaan :) Tälläkin kertaa pääsi bongailemaan tuttuja paikkoja omasta kotikaupungista kuten Messukeskuksen eli Pirkkahallin :D

Helmet-lukuhaasteeseen 2023 kirja sopii minulla kohtiin: 4 (kirja, jonka aioit lukea viime vuonna (sain kirjan viime vuonna)), 11 (kirjailijan nimessä (etunimi!) on yhtä monta kirjainta kuin sinun nimessäsi), 19 (kirjassa on paikka, jossa olet käynyt (Messukeskus)), 22 (kirja kertoo aiheesta (Komisario Koskinen sarjan 24.osa ja olen lukenut/kuunnellut kaikki sarjan osat ennen tätä kirjaa), josta olet lukenut paljon), 45 (sopii haastekohtaan (11), johon olet jo lukenut kirjan) ja 46 (kirjassa on epätavallinen mies tai poika).

Varattu hetku77:lle :)

Journal Entry 3 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 4, 2023

Released 3 mos ago (6/4/2023 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miitissä hetku77:lle

Journal Entry 4 by winghetku77wing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 4, 2023
4.6.2023 Ensimmäisessä kesäisessä miitissä tänä vuonna - toivon mukaan ehdin myös muihin tänä kesänä :). Kiitos toiveeni täyttämisestä ja miittiseurasta, Sii1!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.