Het monsterverbond

by marvin h. albert | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 3/19/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, March 19, 2023
"In Het monsterverbond krijgt een Amerikaanse geheim agent door een explosie op het Leonardo da Vinci-vliegveld in Rome, waarbij vijf mensen worden gedood, opdracht een mysterieuze maar briljante Arabische terroristenleider uit te schakelen. Terwijl hij zijn speurtocht begint staat de man die hij zoekt op het punt om opnieuw toe te slaan, met een bloeddorstigheid die de wereld zal verbijsteren.
De tegenstrijdige uitgangspunten van de twee mannen - de zwaarmoedige Simon Hunter en de magnetische persoonlijkheid Bel Jahra - stuurt ze, tijdens een adembenemende mensenjacht kris kras door Europa, en diep in het hart van de 'Heilige oorlog' die door de terroristen wordt gevoerd met middelen die variëren van diplomatiek en romantiek tot moordaanslagen op grote schaal.
Een dodelijk schimmenrijk dat de geheime levens en lusten in zijn maalstroom trekt van mensen op alle sporten van de internationale ladder, van een furieuze hoer tot een aanbeden, Picasso-achtige schilder."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Escaping rooms in Antwerpen, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, March 26, 2023

Released 2 mos ago (3/26/2023 UTC) at Escaping rooms in Antwerpen, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Bovenop de lockers. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.