Rinnakkain

by Reko Lundán | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9524595494 Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/5/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, December 5, 2022
Pokkari, WSOY 2005, 224 sivua.

Takakannesta:

"Satiirinen tragedia vieraan pelosta ja miehen roolista.

Jarmo Koposen, 37-vuotiaan työvoimaohjaajan ja perheenisän, parisuhde kriisiytyy, kun Kirsi-vaimo kertoo lähtevänsä EU-komennukselle Brysseliin. Kaiken lisäksi Koivunotkon pientaloalueen herrankukkarossa uinuneesta rivitaloyhtiöstä paljastuu homepesäke ja naapuritontille puuhataan asunnottomien tukikotia. Vähemmästäkin psyyke järkkyy.

Maailmalla kuohuu: USA kasaa kansainvälistä koalitiotaan Irakia vastaan ja As. Oy Koivunotkonpolku 6 käy muukalaiset torjuvaan itsepuolustukseen. Tukikotiyhdistyksen viehättävä Silja uhkaa sotkea Jarmon unirytmin lopullisesti taivutellessaan Pro Koivunotko-liikkeen puheenjohtajaa puolelleen.

Amerikkalaisoperaatio etenee Irakin aavikoilla. Kirsi käy paperisotaansa Brysselissä. Itsepetos ja vastuun pakoilu vetävät Jarmon henkiseen umpisolmuun, ja kaikki viidentoista vuoden aikana rakennettu joutuu vaakalaudalle.”

Journal Entry 2 by wingBookgeowing at Haaviston pikkukirjasto in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 17, 2022

Released 3 mos ago (12/17/2022 UTC) at Haaviston pikkukirjasto in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vierailin taas kirjakaapilla ja tein samalla vähän lumiputsausta, koska kaapin sisäetureunaan oli hieman tuiskuttanut sisään. Kirjat ovat nyt paremmin riveissä perällä, joten toivottavasti säilyvät kunnossa. Rinnakkain jäi etsimään uusia lukijoita.
——
Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi! Teethän kirjasta vielä löytömerkinnän BCID-koodin avulla.

Jos luet kirjan, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

PS. Jos et ole aikaisemmin tutustunut BookCrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta lähestyä, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.

* Bookcrossingista suomeksi
* Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 3 by KirsikkaMarja at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, January 18, 2023
Nappasin kirjan mukaani iltaluettavaksi Haaviston pikkukirjastolta.

Journal Entry 4 by KirsikkaMarja at Haaviston pikkukirjasto in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 5, 2023

Released 1 mo ago (2/6/2023 UTC) at Haaviston pikkukirjasto in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja oli mielestäni erikoinen, mielenkiintoinen, hauska… jotain uutta! :) Kiitos lukuelämyksestä!

Vapautettu Haaviston pikkukirjastoon.

Journal Entry 5 by makke at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, March 17, 2023
Minäkin otin tämän Haavistosta! Valintani perusteena oli lähinnä se, että tiedän yhden Jarmo Koposen, ja jos hyvin käy, niin tapaammekin huomenna. Olen lukenut Lundánilta (oikeastaan Lundáneilta) sen aivokasvainkirjan, mutta se ei antane kovin kattavaa kuvaa hänen tuotannostaan.

Journal Entry 6 by makke at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, March 17, 2023
Yritin, en pysty. Kirja on vuodelta 2004, mutta sivulla 24 tulee ensimmäisen kerran n-sana. Kirjoittaja yrittänee tavoitella turhautuneen päähenkilön sisäistä ahdistuspuhetta, mutta voisi sitä ihmisiä luovemmin ja rakentavamminkin haukkua. Lisäksi en jaksa näitä mustasukkaisuudessaan piehtaroivia äijänkäppänöitä (harvemmin ovat kirjallisuudessa olleet naisia tai ei-binäärisiä) enkä tätä lapsiperheihmisten valitusta siitä, kuinka heitä syrjitään, kun heillä ei ole vapautta, vaikka ovat ihan itse päättäneet luopua siitä (eivätkä asiat ole niin mustavalkoisia). Taloyhtiön sekoilut olisivat voineet olla tiivistelmänä kiehtovaa luettavaa, mutta niitäkin oli annosteltu niin runsaalla kädellä, etteivät ne juonen elementtinä tai tehokeinoina enää toimineet. Huonoin kirja tänä vuonna.

Vapautan huomenna Tampereelle. Josko seuraava lukija tykkäisi.

Released 1 wk ago (3/18/2023 UTC) at Rautatieasema / Railway Station in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Asemamestarin kirjahyllyssä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.