Lady Chatterleyn rakastaja

by D. H. Lawrence | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Vinya of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 10/23/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Vinya from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, October 23, 2022
Takakansiteksti:

"-- Lady Chatterleyn rakastaja ilmestyi ensimmäisen kerran 1928. Se kertoo naimisissa olevan hienostorouvan ja tämän miehen palvelijan välisen rakkaustarinan.
Säädyttömänä pidetty romaani oli pitkään kielletty Englannissa ja Yhdysvalloissa. Romaanin lyhentämätön laitos ilmestyi Englannissa vasta 1960 jolloin se joutui siveysoikeudenkäynnin kohteeksi. Lyyrinen ja sensuelli romaani muodostui sittemmin 1900-luvun kirjallisuuden klassikoksi. Romaanin alkuperäinen lyhentämätön laitos ilmestyi suomeksi 1961."Joskus lupasin itselleni, etten lue enää klassikoita, koska ne ovat usein niin aikaan sidonnaisia ja sitä kautta yleensä melko tylsiä minulle. Joskus kuitenkin teen poikkeuksen, vaikka lopputulos onkin melko samanlainen, kuten tämänkin kanssa kävi.

Kirjassa oli tosi paljon jaaritteluja ja tylsiä keskusteluja tai pohdintoja, jotka teki mieli harppoa yli. Viihdyttävintä kirjassa ehkä olivat vanhahtavat sanonnat tai sanat, kuten pemppu (= peppu). Ymmärrän kyllä, miksi kirja on ollut kiellettyjen listalla.

Osallistun kirjalla vuoden 2022 BC-Helmet-haasteen kohtaan 46. = kirjan kannen pääväri on punainen tai kirjan nimessä on sana punainen.

Journal Entry 2 by Vinya at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, December 3, 2022

Released 1 mo ago (12/3/2022 UTC) at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hei, uusi lukija!

Mukavaa, kun löysit vapauttamani kirjan. Toivon, että teet kirjasta merkinnän, että kirja on sinulla hyvissä käsissä ja laitat kirjan myöhemmin takaisin kiertoon tai pidät sen itselläsi. Merkinnän voit tehdä rekisteröitymättä ja anonyyminä.

Lue ja kerro, mitä pidit kirjasta! On kiva kuulla muiden mielipiteitä kirjasta. Laita se sitten uudelleen matkalle ja vapauta jonnekin tai anna tuttavalle. Voit vapauttaa kirjan esimerkiksi takaisin löytöpaikkaan, juna-asemalle, kahvilaan, puistoon tai kauppojen ilmaislehtien jakelutelineeseen. Muista kertoa siitä merkinnässä, eli valitse sivustolla "Vapauta kirja" -kohta. Kiitos sinulle, ja mukavia lukuhetkiä!

Jos et ole aikaisemmin tutustunut BookCrossingiin, niin täältä löytyy lisätietoa:
BookCrossingista yleensä: http://www.bookcrossing.com/about
Usein Kysyttyjä Kysymyksiä: http://www.bookcrossing.com/faqs
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.