Gubbe och katt : En kärlekshistoria

by Nils Uddenberg | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: 9789127143289 Global Overview for this book
Registered by wingSannaskawing of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 10/18/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingSannaskawing from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 18, 2022

Illustrationer: Ane Gustavsson

149 s.

Det här är berättelsen om hur Nils Uddenberg blev med katt fastän han aldrig i livet hade tänkt sig att ha något husdjur. En vintermorgon satt det en, som det skulle visa sig, herrelös katt utanför sovrumsfönstret och tittade på honom med stora runda gula ögon. Sakta men säkert nästlade den sig in i hans liv.

Med mycket humor och självdistans berättar Nils Uddenberg om hur tillvaron förändrades sedan Kissen flyttat in i huset i Lund. De känslor hon väcker överraskar honom. Han blir förälskad i denna gråbrunspräckliga lilla dam, som snart också sover i hans säng om natten.

Med sin bakgrund som psykiater kan Nils Uddenberg inte låta bli att fördjupa sig i Kissens själsliv. Har den humor? Är det ens rimligt att tillskriva den mänskliga känslor? Och den kanske knepigaste frågan av alla: Är vår lilla kisse överhuvudtaget intresserad av den gemenskap med henne som vi lägger ner så mycket möda på att bygga upp?
****
En katt adopterar ett pensionerat par. Författaren är den andra halvan av paret men han har inte tillräckligt med erfarenhet om katter. En katt kan vara långsint mot en vald person som gett orsak till det. Författaren har funderingar om en del andra saker jag inte heller håller med om.
Det bästa med boken var illustrationerna.

Journal Entry 2 by wingSannaskawing at Martinlaakson kirjasto in Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, November 10, 2022

Released 2 mos ago (11/10/2022 UTC) at Martinlaakson kirjasto in Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Detta är en resande bok. ♻

Du kan kommentera anonymt eller registrera dig som bookcrossare. Skriv gärna vad du anser om boken, var den hittades och dens följande etapp eller om du ämnar/vill behålla boken för dig själv, men låt oss få veta att den inte är kvar där den lämnats. Tack!
Read and Release at BookCrossing.com...
. uppdatering 15.11.22: . Boken har gått vidare.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.