Haamukirjoittaja

by Robert Harris | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 9/21/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, September 21, 2022
Poliittisen trillerin mestari näyttää kyntensä. Robert Harris piirtää hengästyttävässä kohuromaanissaan pirullisen tarkkanäköisen muotokuvan karismaattisesta mutta vakaumuksettomasta valtiomiehestä, joka muistuttaa hätkähdyttävästi Ison-Britannian enstistä pääministeriä.

B-luokan tähtien muistelmia tehtaileva haamukirjoittaja saa elämänsä keikan: Ison-Britannian entinen pääministeri Adam Lang haluaa hänet kirjoittamaan elämäkertansa. Tarkoitus on paikata Langin julkisuuskuvaa, joka on pahasti rapautunut veljeilystä Yhdysvaltain kanssa ja brittien vetämisestä mukaan terrorisminvastaiseen sotaan Lähi-idässä. Langin ensimmäinen kirjallinen avustaja on kuollut hämärissä olosuhteissa, ja häneltä jääneestä repaleisesta käsikirjoituksesta pitäisi muokata kuukaudessa menestysteos.

Seurattuaan edeltäjänsä jalanjälkiä kyllin pitkälle haamukirjoittaja tajuaa tietävänsä vaarallisen paljon Langin poliittisista vaikuttimista. Näin kylmäävää salaliittoa tuskin ex-pääministerin kiihkeimmätkään vastustajat osasivat kuvitella. Paluuta näkymättömäksi taustavoimaksi ei enää ole.

Englanninkielinen alkuteos: The Ghost (2007)
Suomentanut: Seppo Raudaskoski

Otava 2008

– Ypäjän kunnankirjaston poistokirja

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, September 21, 2022
Minulta ovat tähän kirjaan liittyneet kohut menneet aivan ohitse. Kirjan takaliepeessä lukee:

"Harris itse kiistää, että Haamukirjoittajan päähenkilön esikuva olisi Tony Blair – jonka hän tosin tuntee hyvin työskenneltyään tämän kanssa tiiviisti, kunnes eriävät näkemykset Irakin sodasta katkaisivat heidän yhteytensä."

IL 7.4.2010: Ex-Bond asettui Tony Blairin nahkoihin – Perjantaina ensi-iltaan tuleva The Ghost Writer on kevään kohuelokuvia, ja siihen on kaksi syytä.

Released 2 mos ago (10/3/2022 UTC) at Räyskälän kyläkauppa in Loppi, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tarkoitus on huomenna etsiä tämä kyläkauppa, jossa kuulemma on kirjanvaihtokaappi ;) Mukana on pari-kolme kirjaa sinne, muun muassa Haamukirjoittaja. Hyviä lukuhetkiä kirjan nappaajalle!

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, October 4, 2022
Vaan eipä vapautunutkaan kirja Räyskälään, sillä kyläkauppa oli eilen kiinni, eikä pelkästään eilen vaan ensi kevääseen saakka. Kannattaisi kyllä poistaa tai ainakin peittää se virallinen tienviitta "Kyläkauppa 4 km", se saattaa johtaa muitakin harhaan.

Released 2 mos ago (10/3/2022 UTC) at Kahvila Härkäposti in Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Paluumatkaan tuli muutos, sillä en viitsinyt tuoda Räyskälään tarkoittamiani kirjoja takaisin vaan kiersin sitten Portaan Härkäpostin kautta ;) Eteisen tuulikaapin hyllyt ovat melkoisen täynnä, mutta sain sinne tungetuksi neljä kirjaani, kun otin vastaavasti kaksi kirjaa mukaani :D

Jännitäviä lukuhetkiä!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Vapautusten vuosi 2022/lokakuu -haasteeseen (jännitys).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.