10 ja ½ gurua: tieni irti riippuvuuksista

by Eija Lapinleimu | Health, Mind & Body | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 9/14/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, September 14, 2022
"Tutkin kymmentä gurua ja löysin vielä puolikkaan, oman itseni."

Eija Lapinleimun rankka selviytymistarina näyttää, että jokaisella on mahdollisuus löytää mielen ja kehon tasapaino ilman keinotekoisia piristeitä.

Oman etsintänsä ja kokemuksiensa lisäksi hän kertoo kirjassaan lukuisista itsehoitomenetelmistä – muun muassa kirjoittamisesta, luovasta visualisoinnista, intuitiivisesta tanssista ja meditaatiosta – joiden päämääränä on vapautuminen, oman sisäisen lapsen löytäminen ja tyydyttävämmän elämäntavan saavuttaminen.

Eija Lapinleimu (s. 1969) on kauppatieteiden maisteri, kehoterapeutti ja ravitsemusneuvoja, joka on opiskellut terapiamuotoja ja itsehoitomenetelmiä ja ohjannut ryhmiä seitsemässä maassa. 10 ja ½ gurua -kirja on myös rehellinen kuvaus hänen omasta selviytymisestään: ankarasta lapsuudesta lestadiolaisperheen vanhimpana tyttärenä, syömishäiriöistä, kiihkeästä henkisestä etsinnästä ympäri maailmaa sekä syyllistymisestä rikokseen, joka muutti hänen elämänsä lopullisesti.

Otava 2005

– Forssan kaupunginkirjaston poistokirja

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, September 14, 2022
Helsingin Sanomat otsikoi 8.7.2005, että "Plagioinnista syytetty kirja pysyy myynnissä − Eija Lapinleimun 10 ja 1/2 gurua -kirjan uusista painoksista runot jäävät pois". Lehden artikkeli on vain tilaajille, mutta sen alusta näkyy tämän verran:
"Kirjailija ja itsehoito-ohjaaja Eija Lapinleimun (s. 1969) omaelämäkerrallisessa 10 ja 1/2 gurua -teoksessa olevat, muilta runoilijoilta lähdettä mainitsematta lainatut kohdat eivät johda plagiointisyytteisiin. Kirja myös pysyy edelleen myynnissä."

Wikipedian mukaan Lapinleimu tuomittiin vuonna 2005 kahdeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen törkeästä kavalluksesta. Hän oli kavaltanut lähes 170 000 euroa yhdysvaltalaiselta suuryhtiöltä ja siirtänyt ne Thaimaahan.

Released 2 mos ago (10/3/2022 UTC) at Räyskälän kyläkauppa in Loppi, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tarkoitus on huomenna etsiä tämä kyläkauppa, jossa kuulemma on kirjanvaihtokaappi ;) Mukana on pari-kolme kirjaa sinne, muun muassa tämä Lapinleimun kirja. Hyviä lukuhetkiä kirjan nappaajalle!

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, October 4, 2022
Vaan eipä vapautunutkaan kirja Räyskälään, sillä kyläkauppa oli eilen kiinni, eikä pelkästään eilen vaan ensi kevääseen saakka. Kannattaisi kyllä poistaa tai ainakin peittää se virallinen tienviitta "Kyläkauppa 4 km", se saattaa johtaa muitakin harhaan.

Released 2 mos ago (10/3/2022 UTC) at Kahvila Härkäposti in Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Paluumatkaan tuli muutos, sillä en viitsinyt tuoda Räyskälään tarkoittamiani kirjoja takaisin vaan kiersin sitten Portaan Härkäpostin kautta ;) Eteisen tuulikaapin hyllyt ovat melkoisen täynnä, mutta sain sinne tungetuksi neljä kirjaani, kun otin vastaavasti kaksi kirjaa mukaani :D

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Vapautusten vuosi 2022/lokakuu -haasteeseen (10).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.