A MESSAGE FROM BRUCE: Data Breach
Please read Bruce's important message here (or go to the Announcements forum by your normal route) about stolen BookCrossing data from 2013 and before.

Het oneindige verhaal

by Michael Ende | Science Fiction & Fantasy |
ISBN: 9021828235 Global Overview for this book
Registered by BluePotatoes of Hellevoetsluis, Zuid-Holland Netherlands on 8/16/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by BluePotatoes from Hellevoetsluis, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, August 16, 2022
De 11-jarige Bastiaan Balthazar Boeckx gaat gebukt onder het overlijden van zijn moeder en als gevolg hiervan heeft hij een stroeve relatie met zijn vader. Daarnaast presteert hij ondermaats op school, vooral in gymnastiek is hij erg slecht. Hierom wordt hij ook veel gepest. Bastiaan ontvlucht de alledaagse realiteit door het verzinnen van verhalen ...

Released 1 mo ago (8/16/2022 UTC) at HELLEVOETSLUIS / Nelson Mandelalaan in Hellevoetsluis, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrigelaten: een bijzonder boek ! Het is de vijfde druk ( 1985 ) van 'Het oneindige verhaal', een roman van de Duitse schrijver Michael Ende. Het boek werd in Duitsland voor het eerst uitgegeven in 1979 als 'Die unendliche Geschichte' met schitterende illustraties van Roswitha Quadvlieg. Sindsdien is het in meer dan 20 talen vertaald. Het boek is vele malen herdrukt en bekroond, en dit vrijgelaten exemplaar is - gezien de leeftijd van 37 jaar - in een goede conditie. Boekenliefhebbers zullen het zéker waarderen !

Geniet van dit fraaie boek uit een langdurig bewaarde eigen collectie !

Fijne dag !

PS. In het Nederlands verscheen het voor het eerst in 1982 als Het oneindige verhaal in een vertaling van Johan van Nieuwenhuizen. Het jaar daarop werd het boek bekroond met een Zilveren Griffel. Het boek mag gerekend worden tot de klassieke kinderboeken.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.