Näkijä

by Enni Mustonen | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Pikkis of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 6/11/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Pikkis from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, June 11, 2022
Takakannen liepeestä: "Elokuussa 1953 Kirsti Aaltonen saapuu tapaamaan tytärtään Vienaa Los Angelesiin puolisonsa Martin ja poikansa Ilpon kanssa. Nähtävyyksiin tutustumisen lomassa Viena yrittää turhaan varjella äitiään suhteestaan naimisissa olevaan mieheen. Työ pitää Vienan järjissään silloinkin, kun hänen sydämensä uhkaa särkyä. Kulisseissa ja pukuhuoneissa hän näkee tähtien syttyvän ja sammuvan.
Vaihtelua Hollywoodin kuvioille tuo pitkäksi venähtävä vierailu Suomessa kohuromaani Tuntemattoman sotilaan filmauksissa, joissa Vienan taidoille on kysyntää. Tuntuu myös hyvältä viettää aikaa ikääntyvän Ida-mumman ja muun perheen parissa tutussa Leppävaaran huvilassa. Mutta kaipuu jäytää Vienaa. Mikä on hänen kohtalonsa?"

Alkaa jo vähän tuntua siltä, että kirjailijalla ei enää ole tälle sarjalle hirveästi annettavaa tässä Syrjästäkatsojan tarinoita-sarjan toiseksi viimeisessä osassa. Vaikka kirja kuhisee tunnettuja elokuvanimiä vuosien takaa sekä Suomesta että Ameriikasta, tapahtumat toistavat jo itseään ja välillä alkaa jo hieman kyllästyttää ainainen elokuvien filmaaminen ja pukujen etsintä. Toki kulissien taakse on kiinnostavaa päästä kurkistamaan; minkä verran sitten totuuden siementä tapahtumissa lienee... Hauska hahmo tässä kirjassa on Vienan työkaveri ja "pomo" Martta, joka vääntää murteellisen suomen ja englannin sekoitusta :)!

Journal Entry 2 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, August 13, 2022

Released 1 mo ago (8/14/2022 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjolle bc-miittiin!

Journal Entry 3 by himskatti at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, August 14, 2022
Kiitos! :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.