Vattenänglar

by Mons Kallentoft | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Nordpirat of Bromma, Stockholm Sweden on 5/25/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Nordpirat from Bromma, Stockholm Sweden on Wednesday, May 25, 2022
Kriminalinspektör Malin Fors är våldsrotelns stjärna. Envis och skicklig, intuitiv och intelligent. Besatt. Ständigt på flykt från sig själv, uppslukad av arbete.

En septemberonsdag kallas hon till en villa i ett av Linköpings finare områden. Ett gift par har hittats mördade i sin jacuzzi. Nakna och isblå i ett vatten som inte längre är genomskinligt klart. Deras femåriga adoptivdotter Ella är försvunnen och ett intensivt sökande inleds. Är flickan vid liv och har förts bort? Eller har hon försökt rymma från mördaren och drunknat i Stångån?

Medan tunga regnmoln vakar över staden dras Malin Fors och hennes kolleger in i ett fall där gränserna har blivit otydliga. Mellan döda och levande, mellan gott och ont. Utredningen tvingar henne att konfrontera sina egna demoner, och begäret att låta alkoholen sudda ut verkligheten är starkare än någonsin. Men hon vet att hon inte får ge upp. Hon kan inte svika Ella. Hon måste hitta henne och den som dödade hennes föräldrar.

Journal Entry 2 by Nordpirat at Bromma, Stockholm Sweden on Wednesday, May 25, 2022
Jag har lite blandade känslor när det gäller Mons Kallentoft. Jag läste ett par vänners recensioner av den här boken och de var rätt skeptiska. Samtidigt som jag kan hålla med dem kan jag ändå inte låta bli att gilla Kallentofts språk och berättarstil; den glider fram och tillbaka över gränsen mellan berättelse och inre monolog. Ibland lite drömlikt, ibland en smula poetiskt, ibland snuddar den vid gränsen till det övernaturliga och balanserar där en liten stund...

Released 1 mo ago (5/28/2022 UTC) at Minibiblioteket (Bokskåp) S:t Larsgatan 26 in Linköping, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Hej du som hittar boken!
Välkommen till bokens journal! Var snäll och skriv en liten anteckning om var du hittade boken någonstans.

Välkommen hit till BookCrossing också!
Titta gärna runt lite på sidan BookCrossing.com.
Du kan antingen registrera dig som medlem eller välja att vara anonym upphittare. Bookcrossing lämnar inte ut din e-postadress till någon! Jag har aldrig fått spam eller oönskad e-post på grund av bookcrossing.

Besök gärna forumet för skandinaviska medlemmar:

http://www.bookcrossing.com/forum/31

Trevlig läsning!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.