Aya Zikken

by Drieluik Sumatra | Other | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 4/7/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, April 7, 2022
Samenvatting
In Drieluik Sumatra verzamelt Aya Zikken drie boeken die zich laten lezen als een speurtocht naar haar jeugdjaren in Nederlands-Indië. In Een tijger op je stoep verruilt zij de kleine wereld van een Gelders dorpje voor het paradijs van Java en Sumatra. Ze sluit vriendschap met de inlandse jongen Rameh.

De atlasvlinder uit de gelijknamige roman kondigt een grote omwenteling aan in het leven van de twaalfjarige Gembyr Egeli waardoor haar vriendschap met de inlandse jongen Ferdie op de proef gesteld wordt.

Terug naar de atlasvlinder is het weerzien van Aya Zikken, na veertig jaar, met het Sumatra van haarjeugd en de decors van haar boeken.

Ten slotte vindt ze ook Rameh terug, die model stond voor Ferdie.

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands on Sunday, February 5, 2023

Released 1 mo ago (2/7/2023 UTC) at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.