Hoe het licht binnenvalt

by Maria Joan Hyland | Romance |
ISBN: 9029074485 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 1/22/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Saturday, January 22, 2022
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en ind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Monday, January 24, 2022
Samenvatting

Wanneer de zestienjarige Louise Connor uit Sydney een beurs wint om in Amerika te gaan studeren, is dat haar grote kans de misère thuis achter te laten en een nieuw leven te beginnen in een ? jn, begrijpend gastgezin. Al snel blijkt de warme gezelligheid een keerzijde te hebben in de verstikkende burgerlijkheid van het gezin. Louise zet de verhoudingen op scherp, waardoor het gezinsleven ontspoort en er een zenuwslopende strijd losbarst.

Hoe het licht binnenvalt is zowel een vertederende Bildungsroman als een zwartgallig portret van middle class Amerika, geschreven met een aanstekelijk gevoel voor humor.

'Hoe het licht binnenvalt is een verrijking voor de toch bepaald niet schaars bedeelde plank literatuur-over-pubers.' - de Volkskrant

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Wednesday, January 26, 2022
Mijn mening:
dit boek stond al lang in mijn kast en opeens dacht ik: ik pak 'm. Het verhaal begint veelbelovend, met de jonge Australische studente die denkt haar leven totaal te kunnen veranderen dankzij een 'jaar abroad'. Dat valt nogal tegen, oude gewoontes leer je niet snel af en een nieuw gezin past ook niet altijd als een handschoen. Daar zakt het verhaal wat mij betreft wat in, maar net toen ik overwoog het boek weg te leggen, kwamen er nog een deel 2 en 3. Ik had zelf die drie delen qua lengte wat gelijker willen hebben, maar heb al met al een prettige leeservaring gehad.
Nu mag het boek de wijde wereld in!

Released 3 mos ago (1/27/2022 UTC) at Buurtbieb Buiten Gewoon, Savornin Lohmanlaan 71 in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Buiten loeit de wind, lekker leesweer dus...en nieuwe boeken in buurtbieb Buiten Gewoon....
Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.