Het huis in de vallei

by Roisin Mcauley | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 1/22/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, January 22, 2022
"Wooldene Hall, een Tudor-landhuis, gelegen in een verborgen vallei in de Chilterns, is al meer dan vijfhonderd jaar in het bezit van dezelfde Engelse familie. De muren brokkelen af en het huis is te duur om te verwarmen en te onderhouden. Henry en Diana moeten het met pijn in het hart verkopen.
Dan is er nog het probleem van tante Lucy die bijna negentig is, haar geheugen begint te verliezen, en zich zorgen maakt over een geheim dat verband houdt met Ierland. Alles verandert als de vriendinnen Louise en Rebecca langskomen..."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Nijlense Boekenruilkast in Nijlen, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, January 27, 2022

Released 4 mos ago (1/27/2022 UTC) at Nijlense Boekenruilkast in Nijlen, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Zwemles voor de dochter, dus even langs de bib geweest. Veel leesplezier!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.