Geen gehoor

by Flora Jennings | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 1/20/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, January 20, 2022
"De studente Nancy wil bij de tv, om precies te zijn als nieuwslezeres, zodat het hele land tijdens het journaal aan háár lippen hangt. Maar natuurlijk kom je niet zomaar bij het journaal binnen, daar moet keihard voor geknokt worden ... dat snapt Nancy ook wel. Om te beginnen als uitmuntend verslaggever en vervolgens als vertrouwen wekkend correspondent in godvergeten oorden. Maar de allereerste stap is toch om `bij de tv` binnen te komen. Dit probleem wordt opgelost wanneer Nancy een vakantiebaantje als receptioniste bij een televisiemaatschappij krijgt. Het echte leven kan beginnen! Als ze vervolgens ook nog terecht komt in een stormachtige affaire met een heuse journalist - dat kan ook geen kwaad - belandt Nancy pas echt in een wespennest."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, January 22, 2022

Released 4 mos ago (1/22/2022 UTC) at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Ergens tijdens onze wandeling wordt dit boek losgelaten. Veel leesplezier!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.