Maakellarin salaisuus

by Marja Aarnipuro | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789522893277 Global Overview for this book
Registered by Saka74 of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 12/6/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Saka74 from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 6, 2021
Sivulta kirjasampo.fi:

Apulehden päätoimittaja, tunnettu journalisti Marja Aarnipuro punoo uusia juonia. Aarnipuro aloittaa uuden toimitusmiljööseen sijoittuvan dekkarisarjan Kaarina Riikonen ratkaisee. Sen ensimmäinen osa ja samalla Aarnipuron debyyttidekkari Maakellarin salaisuus esittelee päähenkilön, keski-ikäisen naistoimittajan Kaarina Riikosen. Kokenut alan ammattilainen työskentelee toimittajana Viikko-lehdessä, jonne hän kirjoittaa pidettyjä ja palkittuja henkilöhaastetteluja. Työnsä kautta Kaarina tuntee julkkikset ja puoli Suomea. Kaarinan uran saa yllättäen uuden suunnan, kun hän suureksi järkytyksekseen löytää oman kesäpaikkansa maakellarista surmatun miehen. Julkkistoimittaja on yllättäen ja pyytämättä tempaistu asioiden ytimeen ja matka rikosjournalismin jännittävään maailmaan voi alkaa. Miten Kaarina kaiken kestää, kun omassa perheessäkin riittää ongelmia ja iän mukanaan tuomat kuumat aallot tuntuvat hyökyvän kiusallisesti aina väärillä hetkillä.

Journal Entry 2 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 6, 2021
Varattu Flower78:lle

Journal Entry 3 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, December 16, 2021
On se onni, että Flower78 oli laittanut toivelistalleen Aarnipuron dekkareita ja satuin yhden löytämään Kampin hyllystä. Minulla olisi mennyt tämä hyvä kirjailija kokonaan ohi. Nyt olen lukenut kaksi kirjaa ja kuunnellut yhden ja olen tykännyt kaikista.

Tässäkin tapahtui heti ensimmäisiltä sivuilta alkaen eikä jaariteltu turhia. Ehdokkaita syylliseksi oli tarjolla useampia eikä lukijaa päästetty kovin helpolla. Itsekin ajattelin syylliseksi vuorotellen kaikkia. Juuri tällainen dekkarin kuuluu olla. Tykkäsin!

Delennan maahaasteessa sijoitan tämän Kuubaan, jossa Kaarina oli käynyt kaksi vuotta sitten. En ole Kuubassa käynyt enkä koskaan ole sinne haaveillut meneväni.

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, April 30, 2022

Released 1 mo ago (5/1/2022 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Löysin Aarnipuron kirjat sinun toivelistasi ja Kampin kierrätyshyllyn ansiosta. Nyt minulla on enää uusin lukematta/kuuntelematta. Jännittäviä lukuhetkiä toivekirjan parissa!

Journal Entry 5 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 1, 2022
Kiitokset toivelistakirjasta! Tästä kirjasta taidan aloittaa Kaarina Riikoseen tutustumisen.

Journal Entry 6 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, May 6, 2022
Enpä muista enää itsekään, että mistä sattumalta huomasin nämä Aarnipuron dekkarit ja lisäsin toivelistalleni.

Nyt on ensimmäinen niistä luettu ja varsin hyväksi havaittu! :) Tarina itsessään ei tarjoa mitään hurjaa jännitystä, vaan tämä on enemmänkin sellainen aika leppoisa dekkari. Pidän kovasti toimittaja Kaarina Riikosen hahmosta, hän on niin tavallinen ja inhimillinen. Kieltämättä kirjan alussa ihmettelin sitä, että kun Kaarina löytää kesäpaikkansa kellarista ruumiin, hän päättää heti kirjoittaa siitä työpaikkansa lehteen jutun! Voisin kuvitella, että moni järkyttyisi asiasta niin, että tuskin pystyisi toimimaan, mutta Kaarinahan pystyy. Tarinasta käy hyvin ilmi, että kirjailija on ammatiltaan toimittaja; niin hyvin ja tarkasti hän kuvaa toimittajan työhön liittyviä asioita. Jatkan ehdottomasti sarjan lukemista; seuraavan kirjan kuuntelen varmaankin äänikirjana, sillä sitä ei satu hyllyssäni olemaan.

BC Helmet-lukuhaasteessa 2022 tämä sopii kohtaan 18. Kirjan on kirjoittanut toimittaja.

Kirjassa mainittiin Kuuba, jossa Kaarina oli käynyt, joten Matkustan ympäri maailmaa -haasteeseen tästä myös uusi maa. En ole Kuubassa ikinä käynyt enkä usko ikinä menevänikään sinne.

Journal Entry 7 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 21, 2022

Released 1 mo ago (5/23/2022 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja ilmestyi lukutuolin toivelistalle sen jälkeen, kun olin tämän lukenut, joten hän saa tämän samassa paketissa toisen kirjan kanssa. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 8 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 25, 2022
Kiitos kirjapaketista! On aina ihana saada kirjasarjan aloitusosa, jos omassa hyllyssä odottaa joku myöhempi saman sarjan kirja.

Journal Entry 9 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 27, 2022
Tässä varsin leppoisassa dekkarissa oli samaa pehmodekkarifiilistä kuin Pirkko Arhipan, Outi Pakkasen ja Eppu Nuotion kirjoissa. Hahmot olivat vähän turhankin särmättömiä, vaikka yleensä pidän näistä ns. tavalliseen arkeen sijoittuvista jännitystarinoista. Epäiltyjä oli juuri sopivan verran, jotta lukiessa sai arvailla murhaajaa. Aarnipuron oma toimittajatausta näkyi tekstissä vahvasti, mutta olisin kyllä toivonut toimituksen työn kuvauksen jäävän kirjassa vähemmälle. Jatkan sarjan lukemista, vaikkei tämä ihan ykkössuosikikseni nouse tämän avausosan perusteella.

Journal Entry 10 by winglukutuoliwing at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Wednesday, June 15, 2022

Released 1 wk ago (6/16/2022 UTC) at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lähtee toivelistahipan kirjana Sumakolle. Aurinkoisia kesäpäiviä!

Journal Entry 11 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, June 22, 2022
Supernopeaa toimintaa. Taisi mennä päivä toivelistalle lisäämisestä, kun Lukutuoli toivelistahippasi. Kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.