Monster

by Allan Hall | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: 0141039701 Global Overview for this book
Registered by wingAbelebib_OBCZwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 11/16/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAbelebib_OBCZwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, November 16, 2021
Gedoneerd aan of geruild in de Abelebib. Van harte bedankt!

"27 april 2008. In het Oostenrijkse stadje Amstetten openen politieagenten de zware deur van een kelder. Daarachter ligt een gevangenis, waarin een man 24 jaar lang zijn dochter Elisabeth heeft gevangengehouden _ en met haar enkele kinderen die hij bij haar heeft verwekt. Andermaal is de wereld getuige van een weerzinwekkende oprisping van menselijk kwaad.
In Monster. Een Oostenrijkse nachtmerrie vertellen de journalisten Allan Hall en Michael Leidig het gruwelijke verhaal van Jozef Fritzl. Ze interviewden familieleden, vrienden, buren, dokters, psychologen en agenten om een volledig beeld te kunnen schetsen van een verwrongen geest. Het boek geeft inzicht in het karakter van Elisabeth, haar leven voordat de nachtmerrie losbarstte en de 24 jaar in de horrorkelder. Daarnaast is er aandacht voor de nasleep, de mediahype en de gesteldheid van Elisabeth en haar kinderen. Het boek bevat ook de lange bekentenis van Fritzl zelf, waarin 'het monster' het waagt zichzelf te verdedigen. Monster. Een Oostenrijkse nachtmerrie beschrijft de verschrikkingen en de mishandelingen, maar uiteindelijk ook de kracht van de geest van dochter Elisabeth, die na 24 jaar eindelijk uit de hel bevrijd wordt.

De journalisten Allan Hall en Michael Leidig publiceerden eerder het schokkende boek Natascha Kampusch. Het meisje in de kelder, waarvan meer dan 40.000 exemplaren werden verkocht."

Released 4 mos ago (1/18/2022 UTC) at Abelebib - Boekenruilkast & OBCZ in Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek bevindt zich op de planken van de Abelebib. Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.